Wyizolowane z ogólnego wątku WARSZTATY FORUMOWE - pod rozwagę by skupić się na konkretach.

Jestem wydawcą czasopisma Twoje Studio i Lustrzanka www.tmf.waw.pl jak również redaktorem naczelnym obu czasopism. Współorganizowałem lub organizowałem warsztaty fotograficzne od końca lat dziewięćdziesiątych. Mogę się podjąć zorganizowania warsztatów fotografii studyjnej dla Was.
Proponuję temat portret w domowym studio a więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej.
Aby nieco zejść z kosztów warsztaty byłyby nieco krótsze i odbywałyby się w tygodniu od 17 do 22.
Grupy nie przekraczałyby 5 uczestników.
Koszt spotkania- warsztatów wynosi 80 zł w przypadku portretu.
W temacie akt cena wzrośnie do 120zł
z powodu dodatkowych kosztów modelki i nieodzownego make up. Wszystkim uczestnikom ( ewentualnych) warsztatów zapewnię druk najlepszych wykonanych zdjęć w czasopiśmie Twoje Studio. Jeśli jesteście zainteresowani podaję termin pierwszego spotkania to 12 02 2008 Jeśli ktoś jest chętny niech w poście poda Nazwę użytkownika i kolejne osoby niech w kolejnych postach po prostu dopiszą się do listy. Jeśli grupa osiągnie 5 osób podam następny termin. Osobom nie chcącym otwarcie zapisywać się na warsztaty proponuję, aby zgłosiły swój akces na moją pocztę redakcyjną redakcja@tmf.waw.pl , Jeśli macie jakieś pytania bardzo chętnie odpowiem na wszystkie na forum. Jak zbierze się pierwsza grupa to przygotuję agendę warsztatów i wyślę każdemu z uczestników na PW. Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10. Nie pozostaje powiedzieć nic więcej jak Zapraszam.

EDIT TERMINÓW

Najbliższy wolny termin :

Akt w studio ( warsztaty- sesja fotograficzna ) piątek 30 styczeń 2009
godz 17
koszt 150 zł maksymalna liczba uczestników 10 osób.
Posiadacze tej legitymacji : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=996 otrzymują 13% zniżki

Proszę się dopisywać na końcu wątku.