moze na scisk ale czekalem dlugo na termin w tygodniu
1. Broncobilly
2. Kolaj
3. Marwiol
4. Alicja
5. Konrad
6. Gzak
7. werek
sergiusz co ty na to??
moze na scisk ale czekalem dlugo na termin w tygodniu
1. Broncobilly
2. Kolaj
3. Marwiol
4. Alicja
5. Konrad
6. Gzak
7. werek
sergiusz co ty na to??
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna
Pomost:
To odbicie wygląda na pozostawioną w nieładzie płaszczyznę rozpraszającą lub jej część, którą się naciąga w zależności od potrzeby-ta w oku wygląda na srebrną.
Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna, Max_im
ja to powtórzyłbym jeszcze wiele razy każdy krok
na każdym takim spotkaniu (powtórkowym) coś się nauczę
chcę się czegoś nauczyć nie popróbować
Jak dla mnie g. 16 może być. Wcześniej już nie bardzo, bo z pracy się ciężko będzie wyrobić.
Co do ilości uczestników, to wydaje mi się, Sergiusz, ze sam wiesz najlepiej, o wiele lepiej niż my, gdzie jest optimum/maximum. Myślę, że to Ty powinieneś wyznaczyć limit uczestników i trzymać się go.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ilość osób zależy od tematu spotkania. Podczas spotkań nazywanymi umownie "pierwsze kroki" 7 osób to optymalna ilość. Natomiast jeśli byłby to suchy wykład poświęcony np zagadnieniom PS czy dajmy na to kompozycji to i 15 osób nie będzie stanowiło problemu. Z czasem spotkania-warsztaty będą się zmieniały w miniplener i być może liczba uczestniów się zmieni.
Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna, Max_im
Jest jedno miejsce na najbliższą sobotę (23.02) na tego typu sesję powtórkowo-praktyczną. Kto pierwszy ten lepszy - niech się z tej listy zgłosi, w wątku albo privem.