.....................
.....................
................................
.......................................
i ostatni........................
KONIEC...
jestem ciekawy opinii.....
Michał.
koty piękne poza łysymi (ochyda)
fotki także super te z łysymi też
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
koty są ładne, ale jest wiele nieudanych kadrów, zdjęcia nie ponumerowane więc trudno je komentować
oj, Michale... teraz to powinieneś wyedytować całą galerię i powrzucać zdjęcia od nowa:
1) załączasz na imageshack: http://imageshack.us/
2) kopiujesz ostatni link czyli Direct link to image
3) wklejasz ten link w okienko 4) i każde zdjęcie tym sposobem załączone numerujesz
tak na szybko to to mi się podoba:
dziękuję za opinię.
Nie chcę być niegrzeczny.... Ale...
Byłem ciekaw które kadry kotów są nieudane według Ciebie,
kliknąłem na link z Twoimi zdjęciami i.... już nie chcę wiedzieć
które są nieudane u mnie...
:-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tak chyba zrobię.... jak znajdę chwilę.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 28-01-2008 o 00:10 Powód: Automerged Doublepost
no i byłes niegrzeczny,spodziewałem sie takiego odzewu, hehe, czy uważasz np. 2,3,4 zdjecia od końca za udane ? No i obcinasz niektórym kociakom uszy, łapki itp, jeśli uważasz moje zdjecia za kiepskie to zapraszam do umieszczenia komentarza w moim linku. I tak jak pisałem nie numerujesz zdjęć więc trudno sie do konkretnych fotek wypowiadać. Mistrzem fotografii nie jestem to fakt i w tej dziedzinie mam sporo do zrobienia, ale mam oczy i widze fotografie zwierząt innych ludzi na tym forum i twoje, i z tąd moja uwaga co do kadrów, wypadło to jak wypadło prosiłes o komentarz ale skoro nie możesz sie z tym pogodzic to poczekaj na inne komentarze a sam się przekonasz. I jeszcze jedno nie musisz sie liczyc z moim zdaniem to jest tylko moja opinia, a jeśli uważasz że zdjęcia są dobre to twoja sprawa i już. I przeglądaj forum patrz na zdjecia innych a zobaczysz swoje błędy. Ja narazie przestałem pokazywac zdjecia dopóki nie poprawie tego i owego oraz ucze sie pokory. Reagowałem podobnie jak ty na krytykę, co swiadczyło o mojej niedojrzałości do tego hobby. Także polecam tobie również pracę nad sobą.
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 28-01-2008 o 10:55