Jest ktoś na formum kto studiuje na ASP we Wrocławiu na kierunku fotografia i multimedia? Chciałbym się dowiedzieć więcej o tym kierunku, o egzaminie.
Jest ktoś na formum kto studiuje na ASP we Wrocławiu na kierunku fotografia i multimedia? Chciałbym się dowiedzieć więcej o tym kierunku, o egzaminie.
egzamin jest bodajze z ... rysunku![]()
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Kierunek na tych studiach to fotografia i mulimedia, ze strony wyczytałem, że egzamin polega na przedstawieniu swoich prac fotograficznych oraz jako uzupełnienie można przedstawić prace ze szerko pojętych multimediów, po tej części odbywa się rozmowa kwalifikacyjna, nie ma tam nic z rysunku, może jest ktoś kto podchodził do tego typu egzaminu?
Ja się chciałem dowiedzieć co się na takich studiach robi i co trzeba już umieć. Interesuje mnie jakaś szkoła, w której nie będzie babrania się w Historii Sztuki/Fotografii, Rysunku ...