Pokaż wyniki od 1 do 10 z 189

Wątek: Gdzie się uczyć?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar papuziara
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Mam we wro do wyboru afe albo asp. Jestem już zdecydowana na dodatkowe studia, więc chce wybrać coś z dwojga złego.

Może jest coś dobrego nie za daleko od Wrocławia? Studiuję już tutaj i wyjazdy mogą być w moim przypadku nie najlepszym pomysłem. Nie mam rozeznania co i gdzie najlepiej, wiec liczę na jakąś pomoc z waszej strony.

Wybiera się ktoś od nas na tą wystawę w czwartek? - szukam towarzystwa
    Pozdrawiam,
    Kamila

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papuziara Zobacz posta
    Mam we wro do wyboru afe albo asp. Jestem już zdecydowana na dodatkowe studia, więc chce wybrać coś z dwojga złego.
    O afie musisz pogadac z kims kto sie tam aktualnie uczy. Kolezanka absolwentka raczej na nia psioczyla, na jednym plenerze spotkalem goscia ktory tez byl mocno niezadowolony. Nie wiem czy to pojedyncze przypadki czy regula, musisz to sprawdzic osobiscie u zrodla.

Wybiera się ktoś od nas na tą wystawę w czwartek? - szukam towarzystwa
    Ja bede razem ze znajomymi z formatow, jesli masz ochote to z checia Cie adoptujemy

Gdzie można znaleźć jakieś dodatkowe info o tej wystawie? Na stronce Browaru za dużo tego nie ma.
    Tutaj niestety ktos dal ciala. W kazdym razie z pewnego zrodla wiem ze w czwartek o godzinie 19:00 ma byc troche atrakcji, jakies konferencje, spotkania z artystami itd.

Wstep wolny wiec wpasc warto.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 09-06-2008 o 19:05

Dopiero zaczyna Awatar papuziara
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Smile

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Ja bede razem ze znajomymi z formatow, jesli masz ochote to z checia Cie adoptujemy
    Chętnie. Dopisałam tutaj, może jeszcze inni chętni się znajdą.
    Pozdrawiam,
    Kamila

Uprawnienia umieszczania postów