Pokaż wyniki od 1 do 10 z 189

Wątek: Gdzie się uczyć?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Dałbym sobie spokój, we wszystkich szkołach policealnych program oparty jest o "fototechnika". Już lepiej na jakiś kurs fotografii studyjnej się zapisać jeśli papier Ci niepotrzebny, nie będziesz tracić czasu na bzdury typu marketing czy chemia procesów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Dałbym sobie spokój, we wszystkich szkołach policealnych program oparty jest o "fototechnika". Już lepiej na jakiś kurs fotografii studyjnej się zapisać jeśli papier Ci niepotrzebny, nie będziesz tracić czasu na bzdury typu marketing czy chemia procesów.
    Jednak papier też chciałabym mieć w tym kierunku.
    "Fotografia jest jak atleta. To jest działalność atletyczna. Zdjęcie powstaje momentalnie, w każdej chwili, w ułamku sekundy. Bez fotografii ten moment jest dla mnie na zawsze stracony, tak jakby nigdy nie istniał..."

Richard Avedon

Dopiero zaczyna Awatar Fiba
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Coś ostatnio temat przycichł więc trochę podciągne i spytam. W dodatku już niedługo zbliża się 'sezon' poborowy do szkół i uczelni.
    Jako, że aktualnie jestem w trakcie pisania matur zastanawiam się co potem (wiem, trochę późno). Coraz intensywniej myślę nad kierunkiem związanym ściśle z fotografią. Jestem z Podkarpacia ale chciałbym uczyć się w Krakowie i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć, czy oprócz wymienionych wcześniej w temacie szkół polecacie którąś jeszcze lub chętnie poczytał więcej opinii na temat dyskutowanych już uczelni.
    Przeglądałem liczne strony ze szkołami i przyznam, że w Krakowie jest tego trochę, opinii zbyt wiele nie ma bo wiadomo, że tego typu szkoły póki co jeszcze 'zalewane' nie są.
    Z góry dzięki za wszelkie porady.

Pozdrawiam,
    Fiba
    450D C28-135 IS USM, C50 1.8, Nissin Di622

Uprawnienia umieszczania postów