Lol ile ludzi z Chrzanowa i okolic
Miałem iść na tą Krakowską Akademie Fotograficzną ale nie zwalniają z wojska ;P
Lol ile ludzi z Chrzanowa i okolic
Miałem iść na tą Krakowską Akademie Fotograficzną ale nie zwalniają z wojska ;P
Szkola Filmowa w Lodzi. Da ci wycisk nie tylko z fotografii, ale z samoorganizacji.
Jeżeli interesuje Was fotografowanie dzieci i fotografia rodzinna, to zapraszam i polecam Akademię Fotografii Dziecięcej.
www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl
Odwiedź stronę Akademii i zobacz sama jakie postępy robią uczestniczące w zajęciach Mamy.
Akademia Fotografii Dziecięcej oferuje stacjonarne kursy w największych miastach Polski oraz kursy internetowe - bez wychodzenia z domu lub pracy![]()
Pozdrowienia
Aleksandra de Soleil i zespół Akademii
PROFESJONALNA FOTOGRAFIA DZIECIĘCA Aleksandra de Soleil
www.fotograf-dzieciecy.pl
www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl
padło kilka razy pytanie, odpowiedzi nie widzialem a tez mnie to ciekawi, konkretnie studia podyplomowe, wiekszosc to widze ze jest studium policealne, pytam poniewaz ciekawi mnie czy wchodzi w gre finansowanie takich studiow przez PUP, bo tam jest mowa tylko o podyplomowych .
Dla wlasnej przyjemnosci wolalbym cos wspolnego z fotografia, ale jak ktos wczensiej wspomnial z rozsadku lepiej tez cos innego, dla tego interesuje mnie kierunek bezposrednio spokrewniony z fotografia, mianowicie grafika, mozecie olecic jakies studia podyplomowe zwiazane z tym kierunkiem, ewentualnie kursy szkolenia ?? mowa o warszawie
pozdrawiam