ojj to super, bedzie łatwiej i mniejszy bałagan![]()
ojj to super, bedzie łatwiej i mniejszy bałagan![]()
no i prawdopodobnie mój post przepadnie bez echa, sorki za wciecie w temat. Może poproszę moderatora o nowy wątek w tym dziale. Pozdrawiam
C-F-K - forever
Nieprzepadnie nieprzepadnie cos sie znajdzie ja bym sie nawet chętnie dołączył do takiego wypadu
A zaglądałeś na http://www.opuszczone.com/ bo mniemam że o taki plener chodzi tak ??
Ostatnio edytowane przez Soundman ; 18-02-2008 o 23:04
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Kadry ładne, ale brakuje czegoś - może za mało koloru? Nie wiem, jakieś takie jałowe - ni to prawdziwe b&w, ni to kolor...
Ale miejscówka wyczesana!
No to poroponuje odświerzyć wątek i zacząć się ugadywać na kolejny wypadzik ja jak zawsze jestem za do Włocławka mnie ciągnęło zawsze do fabryki celulozy więć kiedy i kto jedzie ??![]()
Dla mnie pierwsze - bomba - wydaje mi się bardzo realistyczne.
Drugie - faktycznie, jak to ująłeś "jałowe". Ta jałowość - według mnie - sztuczność, polega na sterylności poległego żołnierza. Jest za czysty, a w tego typu walkach wszędzie sypały się okruchy itd, itp, co sprawiało, że zawsze byli upieprz... po pachy.
Ogólnie fajna impreza:grin:
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
No jak już niedługo będzie kalendarzowa wiosna, to może poczekajmy od razu na tą temperaturową, coby nie trzeba dźwigać zimowych kurtek, a i modelka mogłaby być w wiosennych ciuchach... Chyba, że tylko budynek, ale to wtedy nadal argument nr 1 działa.
co do zdjec to mialy takie byc - 'jalowe', co prawda zgadzam sie ze zolnierz wyglada na zdjciu troche za czysto, ale w rzeczywistosci wygladal 'stylowo' ubrudzony
Z ciekawszych 'fabrykowych' miejsc w Bydgoszczy to jest jeszcze gorzelnia w Myslecinku. Super klimat na modelke, bylem tam z reszta z Oliwka - moja etatowa modelka![]()
Mozna by sie zgrac, pocztekac az zrobi sie przyjazniejsza temperatura i wybrac tam razem, moze by sie komus udalo zorganizowac jakis agragat to bym swiatla zabral i mozna by cos ciekawego ustrzelic![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl