No to jak jedziemy jutro Ci co im pasuje ?? bo w niedziele bez Echox a nigdzie nie dojedziemy...
No to jak jedziemy jutro Ci co im pasuje ?? bo w niedziele bez Echox a nigdzie nie dojedziemy...
Ja się mogę przejechac w sumie no chyba, że nawali śniegu chociaż to też nie koniecznie zły pomysł może udałoby sie w końcu utrwalic trochę zimy? Jakby co to ja proponuję wyjazd ok 11 z jakiegoś strategicznego miejsca w centrum np spotkanie pod pomnikiem na starym albo pod empikiem albo nie wiem pałacem młodzieży??
w gogóle to moje gg: 548202 piszta :-P - kierowane pod adresem Echo i Festyka! Pilnie!!
Ostatnio edytowane przez Goomis ; 15-02-2008 o 23:19
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Po pierwsze to dziękuję wam za plener było fajnie! :-D Czekam na następne :-D
Po drugie proszę moda żeby wydzielił stąd kwestie dotyczącą Bydzi i okolic do tematu o tytule - [Bydgoszcz i okolice] plenery ;-)
A żeby nie było tak sucho to ja juz dodam pierwsze zdjęcie. Miejscówa bardzo przypadłą do gustu mi i soundmenowi a ja już planuję wybrac się w to miejsce z odpowiednimi modelami :-D:
Edit: jakby co to zdjęcie to lekki hdr z dwóch ekspozycji(ponieważ chciałem zachowac klimat ale jednak troche wyciągnąc szczegółów z czerni - dlatego dwie) i na iso1600 - taa tym to niby szumiącym 40D :-P
Ostatnio edytowane przez Goomis ; 17-02-2008 o 20:01
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Jednak dobrze że nie skrzyknąłem batla. Moje wysiadają przy ^ tym ^.
Daj spokój widziałem u Ciebie super fotki jak przeglądałem lepsze od mojej i to dużo(kurna trzeba było nie zapominac o statywie to moze też bym coś lepszego cyknął ;-) )
Owszem Goomiś owszem miejscowka bardzo mi sie spodobała ale to bardzo ma całkiem fajne otworki tu i tam także jakbyś sie tam pakował to ja sie chętnie dołącze bo niewiele dzisiaj mogłem tam spędzić niestety z racji zjazdu rodzinnego... Właśnie wrociłem na chatqu i zabieram sie za wywoływanie RAW ów ;]
Mam zamiar zorganizowac jakis plener w wielkopolsce w lipcu,moze byc tez gdzie indziej na pln-zach. Niestety, nie mam orientacji w terenie, ani przyjaciol w branży.Parę modelek da sie załatwić. Ma ktoś pomysła?
C-F-K - forever
No to wrzuce coś co zmajstrowałem konstruktywna krytyka i rady na przyszłość mile widziane
Przyłęki
widze chłopacy, że plener super wyszedł...nic tylko zazdroscić
może lepiejby było jakby którys założył osobny wątek o bydzi???
ps Soundman...niektóre fotki bomba![]()
Goomiś prosił moda żeby przykleił wątek także miejmy nadzieje że tak sie stanie :]