ok...jak coś więcej się dowiem dam znać
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wydaje mi się, że moze to byc ta firma...ale pewna na 100% nie jestem http://www.budopol.com.pl chyba trzeba będzie podjechać i zapytać![]()
ok...jak coś więcej się dowiem dam znać
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wydaje mi się, że moze to byc ta firma...ale pewna na 100% nie jestem http://www.budopol.com.pl chyba trzeba będzie podjechać i zapytać![]()
Ostatnio edytowane przez kropelka_ona ; 12-02-2008 o 19:24 Powód: Automerged Doublepost
Rozmawiałem kiedyś z pewnym Bydgoskim fotografem - Wojtkiem Woźniakiem który swego czasu miał wystawę w tym młynie(zdjęcia wisiały na oknach i drzwiach) oraz robił tam dośc często foty i mówił, że jakiś czas potem kiedy zmienił sie właściciel(pewnie teraz ten budopol) to nie życzą sobie żadnych zdjęc i nikogo nie wpuszczają. Myślę, że jeżeli nawet jego już tam nie wpuścili to nas tym bardziej... Nie ma chyba co sie zastanawiac tak myślę i wybra się do tej rzeźni. Ja się opowiadam za tym weekendem bo następny mi na 90%nie pasi. Niestety ja nie mam samochodu(ale mam prawko jakby co! ;-) )Jest ktoś kto dysponuje autem i mógłby nas zabrac(oczywiście zrzuta na benzyne będzie ;-) )? Ew. czy jeździ tam jakiś pks czy coś?Trzeba się zdycydowac, stworzy listę chętnych i mieszczących się w aucie i się wybrac ew. z takim zastrzeżeniem, że jak będzie od rana lało to odpuszczamy :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
była by kiszka bo ten młyn mi sie podoba :] zkolei na rzeżni ASG bywają hehe ale co tam ;] Probować jeszcze będziemy sie tam dostać i sie zobaczy...
niom młyn fajny...zawsze można też spróbować przekupić pana, co pilnujejest pare fajnych obiektów napewno w okolicy więc i focić jest co...
A mi się podoba idea rzeźni tym bardziej jeszcze jeżeli będą tam ASGowcy można im też coś ciekawego strzelic :-D W Bydzi właśnie średnio z tymi miejscami wg. mnie... Ten młyn jedna z najciekawszych jak już. Opcja z przekupieniem też dobra :-D Postawimy 0,7 Absolwenta i może się złamie chłopak :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
0,7 za fajne fotki..... wartono właśnie trzeba zorganizować jakąś fajną ekipke i sie od czasu do czasu gdzies wybrać w grupie siła
![]()
Full Agreement. Pomimo tego, że najdłuższa ogniskowa którą dysponuję to 55mm x 1.6, to chętnie spróbowałbym z nimi zagadać, że nie mają strzelać po bokach, tylko w jednej linii prostej i ustawić się z boku i może trochę pofocić. A i pseudo-pozowane zdjęcia też by były klimaciarskie. Drugi głos za rzeźnią. Tylko trzeba się streścić.
No to ja zaproponuję stworzenie kolejnego wątku ze słowem "Bydgoszcz" w nazwie i grono bydgoszczan zebrać, cobyśmy się mogli informować a to o imprezach na mieście, a to o plenerach...
Dawno nie zaglądałem tutaj.Goomis-sorry,za spóźnioną odpowiedźTa hala znajduje się obok stadionu Brdy,niedaleko szpitala wojskowego.Jest trochę schowana za drzewami,więc mogłeś jej nie widzieć nigdy.Jest po lekkim pożarze,w środku są resztki opon,grafitti.Ogólnie fajne klimaty.A co do rzeźni to...kiedy jedziemy?
EDIT:Jakby się zdeklarowała więęęększa ekipa to ja bym jeszcze proponował uderzyć kiedyś na Londynek.Ale potrzebujemy naprawdę solidnej ekipy.