Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 138

Wątek: Pomoc w dobrym plenerze.

Domyślnie

Wygląda bardzo interesująco naprawde tylko naprawde trzeba pomyśleć jak sie tam dostać normalnie i nie miec z tym jakichś problemów bo potem jak przyjdzie nam tam jakieś panie zabrać zeby urozmaicić plener to było by niemiło jakby za nami jacys straznicy latali hehe

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To w końcu gdzie? Bo w młynie warunki są amodelskie. Fakt, ze 2 dziewczyny z nami wtedy były, ale nie były zadowolone z tego, że musiały poruszać się po cegłach/pustakach/palikach wystających z 30centymetrowej wody. Na upartego dadzą radę, ale wątpię, żeby dało się załatwić jakąś przepustkę oficjalnie, bo ta konstrukcja oceniona jest po pierwsze jako jakiśtam zabytek, a po drugie jako coś, co może skutkować uszczerbkami na zdrowiu po zawaleniu się czegoś. Także jeżeli rzeźnia jest dalej od cywilizacji niż młyn, to raczej do żeźni. Poza tym, mamy stamtąd już jedną pozytywną opinię, a z młyna tylko zdjęcia z skyscraper forum.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

zawsze można spróbować pogadać z Budpolem...tylko, trzeba mieć pomysł i gadanego

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Proponuję wybrać najstarszego z nas. Ja : 17.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Proponuję wybrać najstarszego z nas. Ja : 17.

hehehee nieżle to wymysliłeś podobno w młodości siła :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropelka_ona Zobacz posta
    zawsze można spróbować pogadać z Budpolem...tylko, trzeba mieć pomysł i gadanego
    a cóż to takiego ??

a tak wogole pierwszy raz wolał bym popstrykać poprostu budynek bez zadnych Pań tak zeby sie zapoznać z sytuacją i pofocić troche.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

to firma, któa dostała młyn w ramach "odszkodowania" za utopione w remont pieniądze...
    hmm a panie to niby pofocić nie mogą??
    ale ok tak tylko zapytałąm, bo z koleżanka planuje sie wybrać...i myslaąłm, że moze juz ktoś był "oficjalnie"

Domyślnie

Mi nie chodzi o panie które focą tylko miałem na myśli nie brać po raz pierwszy modelek a była taka propozycja. Wole poprostu zobaczyc jak tam wygląda i kiedys moze .... sproboje sie czegoś dowiedzieć o tej firmie i sie z nimi skontaktowąc ... dam znaka o wynikach

A wiesz morze który Budpol to dostał ?? bo widze że kilka jest budpoli i nie wiem z którym łapać kontakt :]
    Ostatnio edytowane przez Soundman ; 12-02-2008 o 17:16

Dopiero zaczyna

Domyślnie

o kurcze...aż tak daleko w to nie wnikałam trzeba sprawdzić, który podpisał umowe a potem wnosił sprawe do sądu poszperam wieczorkiem i moze znajde cos więcej ... albo poprostu podejdzie sie do stróża i zapyta
    jak narazie rzuciłam hasło znajomym, moze mają kogoś kto u nich pracuje, bedzie łatwiej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropelka_ona Zobacz posta
    o kurcze...aż tak daleko w to nie wnikałam trzeba sprawdzić, który podpisał umowe a potem wnosił sprawe do sądu poszperam wieczorkiem i moze znajde cos więcej ... albo poprostu podejdzie sie do stróża i zapyta
    jak narazie rzuciłam hasło znajomym, moze mają kogoś kto u nich pracuje, bedzie łatwiej...

No to jakbyś coś wiedziała to sie odezwij tutaj albo na gygy 6956234 i sie sproboje załatwić wejście.

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów