Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
W Fordonie nie jest 'Rzeznia' tylko 'Owczarnia' - nazwa z zycia wzieta, jeszcze jakies 10 latek temu wypasali tam owce
Jezeli chodzi o atrakcyjnosc pod wzgledem focenia to raczej ponizej przecietnej.
Za to wspomniana Rzeznia to juz inna bajka, naprawde ciekawe miejsce na sesje. Miesci sie ona w Przyłękach, (z Bydgoszczy wylot na Konin/Inowrocław, i na skrzyzowaniu z 10 dajecie w prawo i pierwsze wieksze skrzyzowanie w lewo, a pozniej to juz nie mozna ominac (po prawej stronie). Obszar duzy, wielkie hale, czesc biurowa, jakis silos, jest w czym wybierac.
W Rzezni nie spotkalem jeszcze zadnego zulerstwa, za to mozna sie naciac na ASGowcow lub Paintballistow, (kiedys to tam sie gralo co tydzien, teraz to nie wiem jak wyglada z oblezeniem miejscowki)

...jak ktos bedzie chcial sie wybrac na Rzeznie to dajcie znac, z checia wyskocze pofocic, a moze nawet modelke skrece
Ja też chętnie. Coś o tej rzeźni już słyszałem. modelka też chętnie widziana teraz nawet taka pogoda nawet nawet bo nie am jaskrawego słońca tylko miękkie światełko lekko ciemno też będzie do rin pasowało ;-) A co do ASGowców też możnaby ich pofocic(ale nie w "akcji"-chyba, że dadzą nam jakies tarcze xD ) :-D P.S. nie posiadam samochodu także jak już to się podłącze, możecie zaklepywac miejsce :-P

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
To ciekawe bo mieszkam na leśnym i nie wiem o czym Ty mówisz ;-P są stare zakłady "makrum" ale tam w niektorych halach i budynkach sie coś tam jeszcze dzieje i wiem, że generalnie teren ze strażnikami. Jedyne kompleksy sportowe jakie mi sie kojarzą to okręg "Zawiszy" ale, żeby opuszczona hala?