Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 138

Wątek: Pomoc w dobrym plenerze.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

W Bdg w fordonie podobno jest opuszczona rzeźnia.Nie byłem,ale kumpel tam jeździ na air soft'a.Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Na Dolnym Śląsku polecam stare pkp w Kłodzku bardzo ciekawe miejsce w które muszę się wybrać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    W Bdg w fordonie podobno jest opuszczona rzeźnia.Nie byłem,ale kumpel tam jeździ na air soft'a.Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
    W Fordonie nie jest 'Rzeznia' tylko 'Owczarnia' - nazwa z zycia wzieta, jeszcze jakies 10 latek temu wypasali tam owce
    Jezeli chodzi o atrakcyjnosc pod wzgledem focenia to raczej ponizej przecietnej.
    Za to wspomniana Rzeznia to juz inna bajka, naprawde ciekawe miejsce na sesje. Miesci sie ona w Przyłękach, (z Bydgoszczy wylot na Konin/Inowrocław, i na skrzyzowaniu z 10 dajecie w prawo i pierwsze wieksze skrzyzowanie w lewo, a pozniej to juz nie mozna ominac (po prawej stronie). Obszar duzy, wielkie hale, czesc biurowa, jakis silos, jest w czym wybierac.
    W Rzezni nie spotkalem jeszcze zadnego zulerstwa, za to mozna sie naciac na ASGowcow lub Paintballistow, (kiedys to tam sie gralo co tydzien, teraz to nie wiem jak wyglada z oblezeniem miejscowki)

...jak ktos bedzie chcial sie wybrac na Rzeznie to dajcie znac, z checia wyskocze pofocic, a moze nawet modelke skrece
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Coś już napisał Awatar mjagiellicz
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Na Dolnym Śląsku polecam stare pkp w Kłodzku bardzo ciekawe miejsce w które muszę się wybrać.
    hmmm a potrafiłbyś mniej więcej wyjaśnić gdzie to się znajduje
    Canon oczywiście :wink:
    Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
    Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

mjagiellicz napisał: hmmm a potrafiłbyś mniej więcej wyjaśnić gdzie to się znajduje
    No mniej więcej. W Kłodzku masz dwie stacje nie pamiętam która jest główna. Ale jedna jest blisko centrum a to jest właśnie koło tej drugiej.
    Jak się do niej dojdzie to trzeba iść jeszcze kawałek prosto wzdłuż torów. I nie patrzeć się na znaki zakazu.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak jak mówiłem mój kumpel z ekipą ASG są w rzeźni co 2-3 tygodnie.Ja bym się bardzo chętnie tam wybrał,ale znając organizację plenerów w Bydgoszczy i tak nic z tego by nie wyszło.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Przyłączam się do Soundmana! Poszukuję porzuconych fajnych miejsc w kuj-pom. W bydzi jest na kapach duży kompleks ale niestety w dużej mierzę okupowany przez żulernię a wolałbym się nie pozbywac sprzętu a może nawet i zdrowia/życia przy okazji :-P

ja sie łasze na to http://www.opuszczone.com/galerie/wloclawek/index.php

tylko mieć jakąś fajną modelke i jechac napewno by fajna sesyjka z tego wyszła w fajnym klimacie. ewentualnie jak ktoś chętny to można by wymyśleć jakis wypadzik
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    W Fordonie nie jest 'Rzeznia' tylko 'Owczarnia' - nazwa z zycia wzieta, jeszcze jakies 10 latek temu wypasali tam owce
    Jezeli chodzi o atrakcyjnosc pod wzgledem focenia to raczej ponizej przecietnej.
    Za to wspomniana Rzeznia to juz inna bajka, naprawde ciekawe miejsce na sesje. Miesci sie ona w Przyłękach, (z Bydgoszczy wylot na Konin/Inowrocław, i na skrzyzowaniu z 10 dajecie w prawo i pierwsze wieksze skrzyzowanie w lewo, a pozniej to juz nie mozna ominac (po prawej stronie). Obszar duzy, wielkie hale, czesc biurowa, jakis silos, jest w czym wybierac.
    W Rzezni nie spotkalem jeszcze zadnego zulerstwa, za to mozna sie naciac na ASGowcow lub Paintballistow, (kiedys to tam sie gralo co tydzien, teraz to nie wiem jak wyglada z oblezeniem miejscowki)

...jak ktos bedzie chcial sie wybrac na Rzeznie to dajcie znac, z checia wyskocze pofocic, a moze nawet modelke skrece
    Z chęcią z chęcią
    Ostatnio edytowane przez Soundman ; 06-02-2008 o 02:17 Powód: Automerged Doublepost

echelon
    Guest

Domyślnie

Hej Ślązacy! Gdyby był organizowany jakiś plener pod hasłem "opuszczone miejsca", to bardzo chętnie pisałbym się. Jestem z Gliwic i ewentualnie mogę służyć transportem.

Domyślnie

A Kujawo Pomorzacy ucichneli...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta

Ja też chętnie. Coś o tej rzeźni już słyszałem. modelka też chętnie widziana teraz nawet taka pogoda nawet nawet bo nie am jaskrawego słońca tylko miękkie światełko lekko ciemno też będzie do rin pasowało ;-) A co do ASGowców też możnaby ich pofocic(ale nie w "akcji"-chyba, że dadzą nam jakies tarcze xD ) :-D P.S. nie posiadam samochodu także jak już to się podłącze, możecie zaklepywac miejsce :-P

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
    To ciekawe bo mieszkam na leśnym i nie wiem o czym Ty mówisz ;-P są stare zakłady "makrum" ale tam w niektorych halach i budynkach sie coś tam jeszcze dzieje i wiem, że generalnie teren ze strażnikami. Jedyne kompleksy sportowe jakie mi sie kojarzą to okręg "Zawiszy" ale, żeby opuszczona hala?
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów