W Bdg w fordonie podobno jest opuszczona rzeźnia.Nie byłem,ale kumpel tam jeździ na air soft'a.Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
W Bdg w fordonie podobno jest opuszczona rzeźnia.Nie byłem,ale kumpel tam jeździ na air soft'a.Jest jeszcze opuszczona hala sportowa na Leśnym.Więcej miejsc gdzie można bez problemu wejść sobie nie przypominam...
Na Dolnym Śląsku polecam stare pkp w Kłodzku bardzo ciekawe miejsce w które muszę się wybrać.
W Fordonie nie jest 'Rzeznia' tylko 'Owczarnia' - nazwa z zycia wzieta, jeszcze jakies 10 latek temu wypasali tam owce
Jezeli chodzi o atrakcyjnosc pod wzgledem focenia to raczej ponizej przecietnej.
Za to wspomniana Rzeznia to juz inna bajka, naprawde ciekawe miejsce na sesje. Miesci sie ona w Przyłękach, (z Bydgoszczy wylot na Konin/Inowrocław, i na skrzyzowaniu z 10 dajecie w prawo i pierwsze wieksze skrzyzowanie w lewo, a pozniej to juz nie mozna ominac (po prawej stronie). Obszar duzy, wielkie hale, czesc biurowa, jakis silos, jest w czym wybierac.
W Rzezni nie spotkalem jeszcze zadnego zulerstwa, za to mozna sie naciac na ASGowcow lub Paintballistow, (kiedys to tam sie gralo co tydzien, teraz to nie wiem jak wyglada z oblezeniem miejscowki)
...jak ktos bedzie chcial sie wybrac na Rzeznie to dajcie znac, z checia wyskocze pofocic, a moze nawet modelke skrece![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Canon oczywiście :wink:
Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/
No mniej więcej. W Kłodzku masz dwie stacje nie pamiętam która jest główna. Ale jedna jest blisko centrum a to jest właśnie koło tej drugiej.mjagiellicz napisał: hmmm a potrafiłbyś mniej więcej wyjaśnić gdzie to się znajduje
Jak się do niej dojdzie to trzeba iść jeszcze kawałek prosto wzdłuż torów. I nie patrzeć się na znaki zakazu.
ja sie łasze na to http://www.opuszczone.com/galerie/wloclawek/index.php
tylko mieć jakąś fajną modelke i jechac napewno by fajna sesyjka z tego wyszła w fajnym klimacie. ewentualnie jak ktoś chętny to można by wymyśleć jakis wypadzik
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z chęcią z chęcią![]()
Ostatnio edytowane przez Soundman ; 06-02-2008 o 02:17 Powód: Automerged Doublepost
Hej Ślązacy! Gdyby był organizowany jakiś plener pod hasłem "opuszczone miejsca", to bardzo chętnie pisałbym się. Jestem z Gliwic i ewentualnie mogę służyć transportem.
Ja też chętnie. Coś o tej rzeźni już słyszałem. modelka też chętnie widziana teraz nawet taka pogoda nawet nawet bo nie am jaskrawego słońca tylko miękkie światełko lekko ciemno też będzie do rin pasowało ;-) A co do ASGowców też możnaby ich pofocic(ale nie w "akcji"-chyba, że dadzą nam jakies tarcze xD ) :-D P.S. nie posiadam samochodu także jak już to się podłącze, możecie zaklepywac miejsce :-P
To ciekawe bo mieszkam na leśnym i nie wiem o czym Ty mówisz ;-P są stare zakłady "makrum" ale tam w niektorych halach i budynkach sie coś tam jeszcze dzieje i wiem, że generalnie teren ze strażnikami. Jedyne kompleksy sportowe jakie mi sie kojarzą to okręg "Zawiszy" ale, żeby opuszczona hala?
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk