Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 138

Wątek: Pomoc w dobrym plenerze.

Domyślnie

no już sie kilka osób zdeklarowąło także sądze ze jakoś sie razem utrzymamy a towarzystwo mam nadzieje będzie sie zwiększać...

A co jest w Londynku ??

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Głupio tak perfidnie się chwalić zdjęciami,ale takie klimaty:
    http://images27.fotosik.pl/67/c1c2780c4f9ed3fd.jpg
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na wszystko potrzebujemy większej ekipy, bo np kiedyś w niedzielę o 13:00 na ulicy gdańskiej do mnie podbiło 2 kolesi, kiedy czekałem na tramwaj na przystanku. Wtedy nie miałem akurat aparatu, ale na miasto to ruszam jak na razie tylko z analogiem.

Domyślnie

ech.... z tym Londynkiem to przesada, bylem z kumplem i co prawda budzilismy duuuze zainteresowanie generalnie bylo spokojnie (dobry bajer pol sukcesu)

...to ja sie dolaczam do wyprawy, byle to byl weekend bo inaczej to odpadam
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ale ty nie masz się co przyłączać, bo to my z tobą jedziemy do rzeźni jak oczywiście nadal wyrażasz chęć.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    Dawno nie zaglądałem tutaj.Goomis-sorry,za spóźnioną odpowiedź Ta hala znajduje się obok stadionu Brdy,niedaleko szpitala wojskowego.Jest trochę schowana za drzewami,więc mogłeś jej nie widzieć nigdy.Jest po lekkim pożarze,w środku są resztki opon,grafitti.Ogólnie fajne klimaty.A co do rzeźni to...kiedy jedziemy?

EDIT:Jakby się zdeklarowała więęęększa ekipa to ja bym jeszcze proponował uderzyć kiedyś na Londynek.Ale potrzebujemy naprawdę solidnej ekipy.
    Kurde musisz mię kiedyś zaprowadzic bo skoro schowane a znając moje możliwości "terenowe" to na bank nie znajdę :-P (kto wie może następny plener? tam? :-P) Tyle, że najpierw skonstruujmy rzeźnię!!

Co do Londynku to nie tyle co solidna ekipa bo tam też się solidne ekipy kręcą panów w błyszczących pasiastych spodniach wygolonych jak za przeproszeniem świnia(przepraszam świnie oczywiście :-P) Trzebaby solidną ekipę + kilka ciężkich statywów :-P

Ja jak już mówiłem mogę poprowadzi jedynie bo auta własnego brak :-( A co rzeźni to EchoX czy ten weekend będzie dobrze i czy możesz nas zawieźc automobilem? (jak już mówiłem ściepa na benzynkę oczywiście będzie ;-) ) Bo mi przyszły weekend nie pasuje chyba, że jakiś 2-4h max spaceru po mieście typu młyn, Londynek, tudzież ta stara hala ;-)

P.S. w razie co to ja mogę jeszcze ok +4-6 osoby skombinowac jeżeli chcecie większą ekipę ;-) :-P (wszystkie z Canonami nawet! :-D)

Ale jeszcze raz apeluję! Jeżeli mamy się wybierac do rzeźni w ten weekend to działajmy szybko!
    Tworzę listę osób chętnych! Dopisujcie się w kolejnych postach kopiując ją ;-) W razie gdyby się zadeklarował ktoś z samochodem to myślę, że pierwsza czwórka się łapie (kurde głupio tak... :-( (Chyba, że jest ktoś kto nie ma prawka ale może np. od rodziców wziąc auto to mogę się podjąc prowadzenia ew.chociaż nie ukrywam, że średnio mi pasuje prowadzenie auta obcej osoby bo a nóż...)Chyba, że jeździ tam jakiś pks jak ktoś się orientuje to niech napisze co i jak!!
    To zaczynamy! Lista na rzeźnie, ten weekend(16-17.02):
    1 - Goomis
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

1 - Goomis
    2 - micles gg:4638013 kom podaję na pw/gg :P

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Goomis-mapka dla Ciebie
    http://images29.fotosik.pl/157/5d5b122bec7f8016.jpg

1 - Goomis
    2 - micles
    3- Festyk
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Trzebaby wykombinować plan zapasowy w wypadku braku transporu echox'owego. Kto orientuje się w terenie i wyczai czy jeździ tam jakiś pks?

Domyślnie

Też bym sie dołączył ale może ktoś sprecyzuje w sobote czy niedziele i w jakich godzinach planowali byście jechać ??;>

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów