kto nie byl niech żałuje![]()
z ciekawszych momentów:
kto nie byl niech żałuje![]()
z ciekawszych momentów:
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Ja żałuję, ale może jutro coś upoluję![]()
Jeżeli ktoś lubuje się w temacie cross (jak ja) to w majowy weekend w Mielnie "polski Dakar" - trasa po piachu i plaży - fajny plenerek
Echo no żałuje. A będzie jeszcze coś podobnego jakoś w drugiej połowie maja i później? ;-> Ale w okolicy? ;->
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
O ile sie nie myle to w Chelmnie beda Mistrzostwa w Motorosie, jakos na poczatku czerwca
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Jak będziesz się wybierał to daj znac - chętnie się zabiorę ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
O to ja się piszę na ten Człuchów, się chętnie z kimś zabiorę :-D
Korzystając z tego, że wysyłane są powiadomienia o odpowiedzi w temacie i z tego, że wypowiadało się tu dużo Bydgoszczan, zachęcam do odwiedzenia : http://canon-board.info/showthread.p...826#post566826