Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 138

Wątek: Pomoc w dobrym plenerze.

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    co do zdjec to mialy takie byc - 'jalowe', co prawda zgadzam sie ze zolnierz wyglada na zdjciu troche za czysto, ale w rzeczywistosci wygladal 'stylowo' ubrudzony
    Z ciekawszych 'fabrykowych' miejsc w Bydgoszczy to jest jeszcze gorzelnia w Myslecinku. Super klimat na modelke, bylem tam z reszta z Oliwka - moja etatowa modelka

Mozna by sie zgrac, pocztekac az zrobi sie przyjazniejsza temperatura i wybrac tam razem, moze by sie komus udalo zorganizowac jakis agragat to bym swiatla zabral i mozna by cos ciekawego ustrzelic
    Lepiej pożycz od kogoś lampy dedykowane - jakiegoś 430 lub 580ex. Nie wymagają żadnych akumulatorów a dają super efekty. sam teraz zamawiam 2x 580EX II
    Co do zdjęc wcześniejszych to kadry i miejscowki fenomenalne. Bez zarzutu ostrość, ciekawe ulożenie żołnierza tylko całkiem inaczej poPSułbym te zdjecia
    Regulamin pkt 8

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Lysy665 i Goomis mają 580ex II, więc jak będą na plenerze, to i podzielić się lampami też na pewno będą chcieli. Po ostatnich anomaliach pogodowych stwierdzam, że lepiej JESZCZE trochę poczekać :P. A ostatnie zdjęcie z modelką dobre, tylko to zielone okno w tle niepotrzebne, albo jak już by miało być, to całe. I na nogach naczynia krwionośne :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin
    [...]Nie wymagają żadnych akumulatorów[...]
    wymagaja, tylko ze mniejszych

poza tym, lampe to ja mam, ale studyjne oswietlenie daje Ci wiecej mozliwosci, a skoro sie juz umawiamy z wiekszym wyprzedzeniem to mozna nazorgowac troche fantow na zapas, coby miec lepsza zabawe
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

nazorgowac troche fantow na zapas
    Czyli?

Domyślnie

lampy, softboxy, parasloki, blendy, m16, kalach, skrzynki amunicyjne, pancerszrek*, pancerfaust* etc...
    * pisownia fonetyczna

jak beda modele/modelki to mozna wydumac jakis temat przewodni sesji i dopasowac do niej troche fantow

www.echoart.pl

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Niestety gorzelnia w myślu została szczelnie zabita dechami, że się wejśc nie da... Sam się sadziłem na tą miejscówkę ale właśnie ostatnio usłyszałem j/w.
    Ja na plener sie piszę po maturze czyli 2 połowa maja - wcześniej nie dam rady już teraz. Może jednak ten Włocławek albo jednak znowu rzeźnia? :-D W rzeźni ostatnio pare patentów "modelowych" zrobiłem jak znajadę czas żeby obrobic to wrzucę tu ;-) Echo co do lamp, softów, plastrów itd. to chętnie jeżeli masz profi sprzęt :-D Może jeszcze jakieś beauty dish tudzież inny ring lite? :-D Modelkę znam jedną profi ale póki co to ona się zgadza na sesję ale nie chce zbyt dużego tłoku...(w sensie póki jest zdecydowana na mnie)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie

Goomis eeetamm, poprzednio tez byla 'zabita dachami' a jakos foki z Gorzelni mam
    ale OK, jak bede w poblizu to sprawdze stan faktyczny.

www.echoart.pl

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Goomis eeetamm, poprzednio tez byla 'zabita dachami' a jakos foki z Gorzelni mam (...)
    O kurcze a jakiegoś delfina może też by się dało wychaczyc? (taki joke :-D )
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie

Goomis: no ale ja bym wolal delfinkę, ale coz poradzic... sa rozne preferencje

www.echoart.pl

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Goomis: no ale ja bym wolal delfinkę, ale coz poradzic... sa rozne preferencje
    uuuups no to zostałem nakryty:-P Nie no to może syrenkę (czy też innego trabanta ) ale już koniec OT:-P Daj znac jak sprawdzisz czy da się jakoś wczołgac do tej gorzelni :-D

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów