Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 138

Wątek: Pomoc w dobrym plenerze.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ojj to super, bedzie łatwiej i mniejszy bałagan

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

no i prawdopodobnie mój post przepadnie bez echa, sorki za wciecie w temat. Może poproszę moderatora o nowy wątek w tym dziale. Pozdrawiam
    C-F-K - forever

Domyślnie

Nieprzepadnie nieprzepadnie cos sie znajdzie ja bym sie nawet chętnie dołączył do takiego wypadu

A zaglądałeś na http://www.opuszczone.com/ bo mniemam że o taki plener chodzi tak ??
    Ostatnio edytowane przez Soundman ; 18-02-2008 o 23:04

Domyślnie

w temacie opuszczonych fabryk to w ostatni weekend bylem z GRH Wiking we Włocławku w opuszczonej fabryce. Niesamowity klimat i z checia bym tam wyskoczyl jeszcze raz. Kompleks jest na prawde duzy i na pewno cos ciekawego mozna obfocic.
    tak na zachete:

Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kadry ładne, ale brakuje czegoś - może za mało koloru? Nie wiem, jakieś takie jałowe - ni to prawdziwe b&w, ni to kolor...

Ale miejscówka wyczesana!

Domyślnie

No to poroponuje odświerzyć wątek i zacząć się ugadywać na kolejny wypadzik ja jak zawsze jestem za do Włocławka mnie ciągnęło zawsze do fabryki celulozy więć kiedy i kto jedzie ??

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Kadry ładne, ale brakuje czegoś - może za mało koloru? Nie wiem, jakieś takie jałowe - ni to prawdziwe b&w, ni to kolor...

Ale miejscówka wyczesana!
    Dla mnie pierwsze - bomba - wydaje mi się bardzo realistyczne.
    Drugie - faktycznie, jak to ująłeś "jałowe". Ta jałowość - według mnie - sztuczność, polega na sterylności poległego żołnierza. Jest za czysty, a w tego typu walkach wszędzie sypały się okruchy itd, itp, co sprawiało, że zawsze byli upieprz... po pachy.

Ogólnie fajna impreza:grin:
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Domyślnie

A o kolejnym wypadzie ucichło....

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No jak już niedługo będzie kalendarzowa wiosna, to może poczekajmy od razu na tą temperaturową, coby nie trzeba dźwigać zimowych kurtek, a i modelka mogłaby być w wiosennych ciuchach... Chyba, że tylko budynek, ale to wtedy nadal argument nr 1 działa.

Domyślnie

co do zdjec to mialy takie byc - 'jalowe', co prawda zgadzam sie ze zolnierz wyglada na zdjciu troche za czysto, ale w rzeczywistosci wygladal 'stylowo' ubrudzony
    Z ciekawszych 'fabrykowych' miejsc w Bydgoszczy to jest jeszcze gorzelnia w Myslecinku. Super klimat na modelke, bylem tam z reszta z Oliwka - moja etatowa modelka
    Mozna by sie zgrac, pocztekac az zrobi sie przyjazniejsza temperatura i wybrac tam razem, moze by sie komus udalo zorganizowac jakis agragat to bym swiatla zabral i mozna by cos ciekawego ustrzelic
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów