Przy okazji mozecie tutaj wrzucic zdjecia sprzetu, ktorym robicie zwoje battlowe dzielo![]()
ja bym się juz za polerke denka zabrałchyba ze to niedozwolone
a czemu tylko 300D? niech konkurs bedzie dla wszystkich, albo przyjamniej dla posiadających dzieci/wnuczki trabanta![]()
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
ok. sorki, niezauwazyłem
mam taki 40cm słoik z denkim 15cmfiltry mozna stosowac? UV przynajmniej by jako tako ochronić matryce, hehe...
w przysly poniedziałek kończy mi sie sesja wiec wtedy dopiero popstrykam, chyba ze to juz za poźno:/
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
e wy se jaja robicie z tymi słoikami czy na poważnie? Bo ja mam jeden fajny słoik, tylko bez mocowania statywowegoa on ciężki... taki do kiszenia ogórów
![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
350'ątek to do niego wejdzie co najmniej kilka, potem tylko zalewa i za parę miesięcy....palce lizać. BTW to nie najgorszy pomysł opublikować zdjęcia "obiektywów", ale dopiero po zakończeniu battla, bo przecież chodzi o zdjęcia, a nie o sprzęt
![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Obojętne jaki słoik, ważne żeby słoik był. Nie ma co dywagować - trzeba brać się do zdjęć.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Proszę o przesunięcie terminu o dwa dni. bo nie zdążyłem :-(
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj