ech... smarkateria... poki wam mamusia pitrasi to twardzi jestescie...
zobaczymy za kilka lat
![]()
przykro mi Cie poinformowac ze jestem wlasnie sam na swoim u siebie
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Ej, a Ty z przyjemnością nie pałaszujesz kotlecików mamusi?Zamieszczone przez akustyk
Ja choćbym cuda sobie gotował to na kopytka z podsmażonym boczkiem do mamy pędzę jak na skrzydłach![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Zamieszczone przez akustyk
smarkateria? oj akustyk, po co tyle zaraz udowadniania wyzszosci ?na moj sprzet kase zarobilem sam, pitrasze tez sobie sam a rodzicow widze tyle co w niedziele kiedy przyjada, nie kazdy jest niezaradnym maminsynkiem
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ale jakiej wyzszosci :-) zauwazyles usmieszka? przeciez ja tego nie mowie, zeby komus cos udowodnic, tylko z perspektywy lat wiem, ze to wyglada troche inaczej. nie: lepiej, czy gorzej, tylko po prostu system wartosci sie zmienia. ja juz mialem 19 lat i troche jeszcze pamietam. teraz Wasza kolej, spojrzec na sprawe z perspektywy lat 27Zamieszczone przez thorin
EDIT: nie cierpie brzmiec jak stare prochno. no chyba, ze jak do studentow mowie: "moje Wy dzieci" :-)
Tak, coś o tym wiem i tylko żałuję, że nie odkryłam fotografii kiedy priorytety były inne i miałam kupę czasu.Zamieszczone przez akustyk
Zamieszczone przez akustyk
spoko akustyk, ale ja sie i tak jeszcze oburzeaz taka smarkateria z nas juz nie jest ale my nie mamy zon i dzieci, i blizej nam jeszcze do szeroko tu proklamowanych pogladow Viteza niz (bez urazy oczywiscie) do perspektywy Reno i Twojej... moze kiedys dorosniemy, oby nie
pozdro Akustyk
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.