Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ech... smarkateria ... poki wam mamusia pitrasi to twardzi jestescie... zobaczymy za kilka lat
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

przykro mi Cie poinformowac ze jestem wlasnie sam na swoim u siebie
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    przykro mi Cie poinformowac ze jestem wlasnie sam na swoim u siebie
    tez fajnie. tylko pamietaj, ze na chinskich zupkach nie mozna za dlugo jechac. studenci rozne cuda wyczyniaja, ale nawet oni po miesiacu zywienia chemicznym syfem z pelnia szczescia palaszuja kotleciki u mamusi
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    tez fajnie. tylko pamietaj, ze na chinskich zupkach nie mozna za dlugo jechac. studenci rozne cuda wyczyniaja, ale nawet oni po miesiacu zywienia chemicznym syfem z pelnia szczescia palaszuja kotleciki u mamusi
    Ej, a Ty z przyjemnością nie pałaszujesz kotlecików mamusi?

Ja choćbym cuda sobie gotował to na kopytka z podsmażonym boczkiem do mamy pędzę jak na skrzydłach
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    Ej, a Ty z przyjemnością nie pałaszujesz kotlecików mamusi?
    Ja choćbym cuda sobie gotował to na kopytka z podsmażonym boczkiem do mamy pędzę jak na skrzydłach
    owszem jak najbardziej. ale ze zona mi czesciej robi, to do mamusi nie musze biegac :-)

kotleciki rulez
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ech... smarkateria ... poki wam mamusia pitrasi to twardzi jestescie... zobaczymy za kilka lat

smarkateria? oj akustyk, po co tyle zaraz udowadniania wyzszosci ? na moj sprzet kase zarobilem sam, pitrasze tez sobie sam a rodzicow widze tyle co w niedziele kiedy przyjada, nie kazdy jest niezaradnym maminsynkiem
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    smarkateria? oj akustyk, po co tyle zaraz udowadniania wyzszosci ?
    ale jakiej wyzszosci :-) zauwazyles usmieszka? przeciez ja tego nie mowie, zeby komus cos udowodnic, tylko z perspektywy lat wiem, ze to wyglada troche inaczej. nie: lepiej, czy gorzej, tylko po prostu system wartosci sie zmienia. ja juz mialem 19 lat i troche jeszcze pamietam. teraz Wasza kolej, spojrzec na sprawe z perspektywy lat 27

EDIT: nie cierpie brzmiec jak stare prochno. no chyba, ze jak do studentow mowie: "moje Wy dzieci" :-)
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 30-08-2005 o 16:28
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

ale jakiej wyzszosci :-) zauwazyles usmieszka? przeciez ja tego nie mowie, zeby komus cos udowodnic, tylko z perspektywy lat wiem, ze to wyglada troche inaczej. nie: lepiej, czy gorzej, tylko po prostu system wartosci sie zmienia. ja juz mialem 19 lat i troche jeszcze pamietam. teraz Wasza kolej, spojrzec na sprawe z perspektywy lat 27
    Tak, coś o tym wiem i tylko żałuję, że nie odkryłam fotografii kiedy priorytety były inne i miałam kupę czasu.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

EDIT: nie cierpie brzmiec jak stare prochno. no chyba, ze jak do studentow mowie: "moje Wy dzieci" :-)

spoko akustyk, ale ja sie i tak jeszcze oburze az taka smarkateria z nas juz nie jest ale my nie mamy zon i dzieci, i blizej nam jeszcze do szeroko tu proklamowanych pogladow Viteza niz (bez urazy oczywiscie) do perspektywy Reno i Twojej... moze kiedys dorosniemy, oby nie pozdro Akustyk
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    moze kiedys dorosniemy, oby nie pozdro Akustyk
    hehe... a mnie jeszcze niedlugo czeka mala coreczka, to dopiero swiat sie wywroci. trzeba bedzie byc odpowiedzialnym, sumiennym itd. itp. to dopiero bedzie dorosniecie
    www albo tez flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów