Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    A ty myslisz ze te szkielka takie znowu tanie?
    oj KuchateK, cos mi sie zdaje, ze Ty zony nie masz i nie rozumiesz skali problemu one naprawde potrafia wydac duzo na "szmaty". i nie jest to "duzo" w znaczeniu pojmowanym przez przecietna osobe plci meskiej.

chyba, ze ujmiemy to jako: "to szkielko kosztowalo duzo". i juz wiesz o jaka skale slowa "duzo" chodzi ;-) inny by za te pieniadze samochod kupil, super meble do chaty, wycieczke na Wyspy Wielkanocne, wyspe na Pacyfiku...
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zostal jeszzcze full frame, analog, sredni format, nowe mieszkanie, ciemnia w lazience,samochod na wypady plenerowe i dopiero mozna myslec o slubie
    Przyjdzie zona i to wszystko zniknie hehe
    3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
    "Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
    www.jopczynski.art.pl

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    oj KuchateK, cos mi sie zdaje, ze Ty zony nie masz i nie rozumiesz skali problemu one naprawde potrafia wydac duzo na "szmaty". i nie jest to "duzo" w znaczeniu pojmowanym przez przecietna osobe plci meskiej.

chyba, ze ujmiemy to jako: "to szkielko kosztowalo duzo". i juz wiesz o jaka skale slowa "duzo" chodzi ;-) inny by za te pieniadze samochod kupil, super meble do chaty, wycieczke na Wyspy Wielkanocne, wyspe na Pacyfiku...
    Bo to jest czasem tak, wydasz x na szkla/filtry/cokolwiek to wywaliles kase na niepotrzebne rzeczy, a jak one wydaja ta same x ale na ciuchy/kosmetyki to sa to dobrze wydane pieniadze

Ps. Mile Panie, gdzie jestescie ?? (no bo chyba sa tu, nie ??)
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Noo... Akurat doskonale wiem jak idzie wydawanie kasy kobietom Siostre mam... Wystarczy... juz sie napatrzylem Zwlaszcza ze jeszcze doskonale pamietam jak dobrze siostrze szlo wyciaganie na nowe rzeczy ktore po razie lezaly w szafie, a jak mnie szlo z wyciaganiem na cos co bylo praktycznie niezniszczalne i uzywalne po grob

Pozatym tam jest tylko drozej... Myslisz ze tam gdzie muflon mieszka jest tak wiele taniej? To nie jest chyba roznica "nic" vs "bardzo duzo" a raczej "duzo" vs "troche wiecej"... Myslisz ze one w "tanich sklepach" nie potrafia duzo wydac?
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszka
    Przyjdzie zona i to wszystko zniknie hehe
    Jesli juz jakas zona przyjdzie to taka przez ktora na pewno zadna z MOICH rzeczy nie zniknie

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Myslisz ze one w "tanich sklepach" nie potrafia duzo wydac?
    Kuchatek - jakie tanie sklepy, jakie tanie sklepy... Mi sie jeszcze z NzZ do taniego sklepu na kobiece zakupy nigdy nie udalo trafic. No moze jeden raz jak jakies 3 swieczki na rodzinna impreze byly kupowane to sie zamknelo w jakis 50 zl. Ale jak mysle o typowo kobiecych zakupach (np. ubrania) to z mojej praktyki wynika, ze nie ma tanich sklepow. NzZ co prawda masowo takich zakupow nie robi (nawet musze stwierdzic, ze ilosciowo to jest bardzo w zakupach ostrozna). Ale jak juz cos kupi to ponizej jakosci wykonania L-ki nie schodzi.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Ale jak juz cos kupi to ponizej jakosci wykonania L-ki nie schodzi.
    o w morde... zwyklem mawiac: "trzeba kochac, bo zrozumiec sie nie da". niestety, kolejny przyklad dowodzacy poprawnosci tego stwierdzenia. po cholere komu tyle ciuchow?
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ludzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki? Zaczynam się zastanawiać... może ja tak naprawdę nie mam żony, tylko w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyję? ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ludzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki? Zaczynam się zastanawiać... może ja tak naprawdę nie mam żony, tylko w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyję? ;-)
    Moze po prostu masz nieprzecietne szczescie ??

Ps.: Gratulacje za nowy zakup !
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    o w morde... zwyklem mawiac: "trzeba kochac, bo zrozumiec sie nie da". niestety, kolejny przyklad dowodzacy poprawnosci tego stwierdzenia. po cholere komu tyle ciuchow?
    Po to aby ta twoja jedyna ukochana byla najpiekniejsza w kazdej mozliwej okazji
    ...

Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów