Strona 27 z 34 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

muflon - czyli tak jak Ty dbasz o to aby miec doskonałe zabawki, tak teraz żona się domaga :P

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A mi żona zasugerowała, że w sumie ten nasz PD7X jest już trochę zmaltretowany, odpada mu klapka, do tego jedną kartę w Axalpie zgrał nie do końca poprawnie... więc może by sobie ten nowszy model (PD70X) sprawić? :-) Inna sprawa, że to ona jest głównym operatorem databanku na imprezach
    zony jako operatorzy image bankow sa niezastapione! potwierdzam! a teksty: "idz misiu, zdjecia rob, ja ci zgram karte" sa jak miod lany na moje serce od razu mi sie optymistyczniej wizualizuje ceny lokalnych blyskotek z kamieniami szlachetnymi (i tym podobnych)
    www albo tez flickr

Coś już napisał Awatar Trzaska
    Miasto
    Warszawa/Białystok

Domyślnie

Ja jeszcze nie doswiadczyłam uroków wspólnoty majątkowej, jednak przy każdym większym zakupie znajduję rzecz, która mój "przyjaciel osobisty" chciałby posiąść, ale szkoda mu kasy, i przekonuje go, że jest to świetny pomysł. Nastepnie każdy kupuje swoją zabawke, wszyscy są szczesliwi :-) Podejrzewam że gdyby wspolnota byla, trzeba by bylo poczekać az znajdzie sie kasa na dwie zabawki aby nikt nie poczul sie pokrzywdzony.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no nie straszcie prosze??: ..mnie to za nieco ponad rok czeka ..wczoraj przyszły dwie paczki ze sprzetem, moze sie wyrobie z zebraniem calego kompletu zanim nadejdzie "dzien 0" ?!

ale przeciez sa tez plusy - piekna zona w kadrze potrafi niejedno wynagrodzic:-D ..a ze nie bede miał kolejnego obiektywu..coz, cus za cus ..przynajmniej tak to sobie tlumacze

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Ja mam taki plan pogodzenia zmiany puszki by nie zdenerwowac mojej duszki..
    Powoli łapie bakcyla pstrykania, co i róż coś Jej tam mówie jak pstryknać(jakbym sam umiał) no i jak już złapie do końca wirusa fotografii to oddam jej moją 300d a sam kupie coś lepszego.. Przecież nie moge zostać bez..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Routlaw uwazaj bo jak sie wciagnie to mozesz usłyszeć: Phi 300tka ? A chociaz zhackowana ? Ale najlepiej to zostaw ja sobie bo ja sie przymierzam do jakiegoś FF, może 5tka, jak myślisz Kochanie
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Hehehe narazie nie jest aż tak do przodu.. Jestem na etapie tłumaczenia różnic między Av a Tv ale wizja nie powiem straszna

EDIT: o stałem się mądralą forumowym
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re: Routlaw

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Hehehe narazie nie jest aż tak do przodu.. Jestem na etapie tłumaczenia różnic między Av a Tv ale wizja nie powiem straszna

EDIT: o stałem się mądralą forumowym
    Wybor miedzy dzuma a cholera jest trudnym wyborem ale z dwojga zlego chyba jestes w tej mniej zlej sytuacji ... jeszcze!

EDIT: a ja cos juz napisalem - akurat o zonie !@#

pozdrawiam :wink:
    Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 05-04-2006 o 15:30
    z pozdrowieniami "69"

Bywalec
    Miasto
    Żary

Domyślnie

Ja zachęcam swoją Panią do zakupu czegokolwiek i jak już się tego nazbiera to "buch" a to obiektyw, a to statyw (niebawem) itp. Na razie wszyscy zadowoleni. I to jest fajne bo zawsze mam zrgument "nooo ja Ci nie zabraniam kupywać sobie np. ciuchów". Skuteczność gwarantowana.

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bigmar
    Ja zachęcam swoją Panią do zakupu czegokolwiek i jak już się tego nazbiera to "buch" a to obiektyw, a to statyw (niebawem) itp. Na razie wszyscy zadowoleni. I to jest fajne bo zawsze mam zrgument "nooo ja Ci nie zabraniam kupywać sobie np. ciuchów". Skuteczność gwarantowana.
    ... co oznacza, ze masz o polowe mniej sprzetu, ktory moglbys miec albo w polowie tak dobry jak moglbys miec - ale obiekt do fotografowania jaki ladny :-D

pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

Strona 27 z 34 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów