Niestety, pudło, jestem złośliwa, zgryźliwa, marudna, zamiast robić kopytka siedzę przy kompie i robię kiepskie zdjęcia. Ale nad tym ostatnim mam zamiar popracować więc zbliżę się nieco do ideałuZamieszczone przez gawryl
![]()
Niestety, pudło, jestem złośliwa, zgryźliwa, marudna, zamiast robić kopytka siedzę przy kompie i robię kiepskie zdjęcia. Ale nad tym ostatnim mam zamiar popracować więc zbliżę się nieco do ideałuZamieszczone przez gawryl
![]()
Faktycznie, niezłe ... nigdy bym nie wymyśliła, że można się rozstać z takiego powodu! ja tam się cieszę jak M. przypadkiem zrobi mi zdjęcie, które nie wygląda jakby było robione aparatem lomo (nie to, że mam coś przeciwko lomo).Zamieszczone przez Il fuoco
żywie sie na miesciewiec luz
chinskiej zupki w calym dotychczasowym zyciu nie uswiadczylem
OKI. KONIEC OT PLZ!
wracamy do żon![]()
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 30-08-2005 o 14:00
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
hehe no wiesz.. później okazało się że ona była z tych które muszą mieć najlepsze, być najlepsze a jak nie to choroba... wyszło mi tylko na zdrowie to rozstanieZamieszczone przez Reno
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Zamieszczone przez akustyk
smarkateria? oj akustyk, po co tyle zaraz udowadniania wyzszosci ?na moj sprzet kase zarobilem sam, pitrasze tez sobie sam a rodzicow widze tyle co w niedziele kiedy przyjada, nie kazdy jest niezaradnym maminsynkiem
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ale jakiej wyzszosci :-) zauwazyles usmieszka? przeciez ja tego nie mowie, zeby komus cos udowodnic, tylko z perspektywy lat wiem, ze to wyglada troche inaczej. nie: lepiej, czy gorzej, tylko po prostu system wartosci sie zmienia. ja juz mialem 19 lat i troche jeszcze pamietam. teraz Wasza kolej, spojrzec na sprawe z perspektywy lat 27Zamieszczone przez thorin
EDIT: nie cierpie brzmiec jak stare prochno. no chyba, ze jak do studentow mowie: "moje Wy dzieci" :-)
Tak, coś o tym wiem i tylko żałuję, że nie odkryłam fotografii kiedy priorytety były inne i miałam kupę czasu.Zamieszczone przez akustyk
Zamieszczone przez akustyk
spoko akustyk, ale ja sie i tak jeszcze oburzeaz taka smarkateria z nas juz nie jest ale my nie mamy zon i dzieci, i blizej nam jeszcze do szeroko tu proklamowanych pogladow Viteza niz (bez urazy oczywiscie) do perspektywy Reno i Twojej... moze kiedys dorosniemy, oby nie
pozdro Akustyk
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
gratulacje Akustyk![]()