Strona 13 z 34 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Początki nałogu Awatar perlpa
    Miasto
    Kowary (dolnośląskie)

Domyślnie

Widze tutaj dwa dalsze scenariusze:
    1. Mało optymistyczny. Coraz rzadziej bedziesz "pierwszy" przy sprzęcie i tak w czasem stanisz się kibicem pasji partnerki
    2. Zaczniesz jej robić drogie prezenty w postacji L'ek Na pewno sędzie się cieszyła...

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

lee glupie porownanie do psa :P
    350D

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Przeczytałam cały wątek. Teraz zastanawiam się czy aby na pewno jestem kobietą??? Mój mąż nienawidzi mojego aparatu. Zakup 420EX i 50/1.8 prawie zakończył się rozwodem. Teraz chcę 28-75/2.8 Tamrona ... metody, jakimi przekonujecie swoje kobiety zupełnie nie działają na M. ( A przecież wcale nie mierzę w najwyższą półkę, nie?
    Żona nie-fotografa to dopiero ma ciężki żywot ...

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    Przeczytałam cały wątek. Teraz zastanawiam się czy aby na pewno jestem kobietą??? Mój mąż nienawidzi mojego aparatu. Zakup 420EX i 50/1.8 prawie zakończył się rozwodem. Teraz chcę 28-75/2.8 Tamrona ... metody, jakimi przekonujecie swoje kobiety zupełnie nie działają na M. ( A przecież wcale nie mierzę w najwyższą półkę, nie?

wlasnie - w calej tej dyskusji nad kobietami zabraklo.... kobiecego punktu widzenia mysle, ze ta uwaga swietnie dopelnia calosc watku - po prostu z fotografem ma kazdy ciezko
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moze zacznij robic reportaze z meczy pilki noznej, albo z pokazow damskiej bielizny - wtedy pewnie pokocha Twoj aparat
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo
    Moze zacznij robic reportaze z meczy pilki noznej, albo z pokazow damskiej bielizny - wtedy pewnie pokocha Twoj aparat
    Albo zmien meza
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    z fotografem ma kazdy ciezko
    Ano tak. Jeśli do tego jeszcze dodać 1,5 roczne dziecko, robi się naprawdę wesoło. Jak idziemy na spacer w trójkę, M. mówi, że on idzie z Nadią a ja z aparatem.
    Nic to - niedlugo mam urodziny, może dostanę obiektyw? ... coś tak czuję ;o)

Miasto
    Bielsko Biała

Talking

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Albo zmien meza
    Taaaak, muszę mu pokazać ten wątek, może stwierdzi, że te 1500 zł to wcale nie tak dużo?

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Ano tak. Jeśli do tego jeszcze dodać 1,5 roczne dziecko, robi się naprawdę wesoło. Jak idziemy na spacer w trójkę, M. mówi, że on idzie z Nadią a ja z aparatem.
    Nic to - niedlugo mam urodziny, może dostanę obiektyw? ... coś tak czuję ;o)
    u mnie dziecko jest ,,srodkiem znieczulajacym'' cierpienie mojej ukochanej - bo jak zaniesie fotki malucha do pracy, to kwalifikowane audytorium jednoglosnie mowi, ze zdjecia sa miodzio i wtedy zona czuje, ze nie warto bylo tak mocno marudzic przed zakupem nowego obiektywu - bo sie oplacalo. tylko ze tak jest z kobietami, a ja wogole nie nosze zdjec malej do pracy... wiec jesli Twoj maz jest podobny w tym do mnie, to ten numer nie przejdzie bedzie trzeba focic bielizne i golizne (za rada innych) :LOL:
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Powiedz gdzie znalazles Moze tam wiecej takich maja
    a ja wiem gdzie w mojej nowej budzie (chwale sie po raz kolejny) jedna trzecia mojej nowej klasy (studium foto) to panie no nie ma mocnych musi sie jakis "diamencik" trafic heheh
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 13 z 34 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów