Widze tutaj dwa dalsze scenariusze:
1. Mało optymistyczny. Coraz rzadziej bedziesz "pierwszy" przy sprzęcie i tak w czasem stanisz się kibicem pasji partnerki
2. Zaczniesz jej robić drogie prezenty w postacji L'ekNa pewno sędzie się cieszyła...
Widze tutaj dwa dalsze scenariusze:
1. Mało optymistyczny. Coraz rzadziej bedziesz "pierwszy" przy sprzęcie i tak w czasem stanisz się kibicem pasji partnerki
2. Zaczniesz jej robić drogie prezenty w postacji L'ekNa pewno sędzie się cieszyła...
lee glupie porownanie do psa :P
350D
Przeczytałam cały wątek. Teraz zastanawiam się czy aby na pewno jestem kobietą??? Mój mąż nienawidzi mojego aparatu. Zakup 420EX i 50/1.8 prawie zakończył się rozwodem. Teraz chcę 28-75/2.8 Tamrona ... metody, jakimi przekonujecie swoje kobiety zupełnie nie działają na M.( A przecież wcale nie mierzę w najwyższą półkę, nie?
Żona nie-fotografa to dopiero ma ciężki żywot ...
Zamieszczone przez Reno
wlasnie - w calej tej dyskusji nad kobietami zabraklo.... kobiecego punktu widzeniamysle, ze ta uwaga swietnie dopelnia calosc watku - po prostu z fotografem ma kazdy ciezko
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Moze zacznij robic reportaze z meczy pilki noznej, albo z pokazow damskiej bielizny - wtedy pewnie pokocha Twoj aparatZamieszczone przez Reno
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Albo zmien mezaZamieszczone przez Riccardo
![]()
Ano tak. Jeśli do tego jeszcze dodać 1,5 roczne dziecko, robi się naprawdę wesoło. Jak idziemy na spacer w trójkę, M. mówi, że on idzie z Nadią a ja z aparatem.Zamieszczone przez gawryl
Nic to - niedlugo mam urodziny, może dostanę obiektyw? ... coś tak czuję ;o)
Taaaak, muszę mu pokazać ten wątek, może stwierdzi, że te 1500 zł to wcale nie tak dużo?Zamieszczone przez Polaco
u mnie dziecko jest ,,srodkiem znieczulajacym'' cierpienie mojej ukochanej - bo jak zaniesie fotki malucha do pracy, to kwalifikowaneZamieszczone przez Reno
audytorium jednoglosnie mowi, ze zdjecia sa miodzio
i wtedy zona czuje, ze nie warto bylo tak mocno marudzic przed zakupem nowego obiektywu - bo sie oplacalo. tylko ze tak jest z kobietami, a ja wogole nie nosze zdjec malej do pracy... wiec jesli Twoj maz jest podobny w tym do mnie, to ten numer nie przejdzie
bedzie trzeba focic bielizne i golizne (za rada innych) :LOL:
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
a ja wiem gdzieZamieszczone przez KuchateK
w mojej nowej budzie (chwale sie po raz kolejny) jedna trzecia mojej nowej klasy (studium foto) to panie
no nie ma mocnych musi sie jakis "diamencik" trafic heheh
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.