Potem pewnie stwierdzisz, żeś zbyt atrakcyjna partia...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Potem pewnie stwierdzisz, żeś zbyt atrakcyjna partia...Zamieszczone przez Vitez
![]()
hehe gadzine jush znamZamieszczone przez gonzo44
dobrze ze godziny jeszcze nie
ale juz zaczynam sie bac
![]()
Moja dziewczyna ostatnio mnie "męczy" żebym ją nauczył robić zdjęcia i tak czytając posty zastanawiam się czy wartoZamieszczone przez Venio
bo też będzie jedna lustrzanka na dwóch hihihhi
Nieeee... Jej dajesz ta a sobie nowaZamieszczone przez Voytas
Chociaz ostatnio bylem w jednym tlumie gdzie 20'stke sobie para tak wymieniala i wygladali na bardzo zadowolonychWidocznie sie da...
P.S. Nie zapomnij obwiesic aparatu lampa, ciezkim obiektywem, gripem, dwoma paskami, ciezkimi bateriami (najlepiej w jedna komore troche olowiu)... Wiesz... Niby sa slabsze... A ty idz na silownie![]()
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 17-05-2005 o 16:52
...
No to juz wiecie czemu przy kupnie 20D zostawilem sobie 10tke? 8)
"widziały gały co brały" tak zawsze mówie swojej żonie jak się pieni na widok kolejnej mojej zabawki...wiedziała przed ślubem że mam słabość do różnych gadżetów...a swoją drogą ją też rozpieszczam prezentami.
Warto... jak zacznie dominowac Twoją lustrzankę, będzie pretekst by kupić drugąZamieszczone przez Voytas
![]()
Oj, warto i to bardzo, jak sie wciagnie w to wszystko to moze bedziesz dostawac na urodziny/inne Swieta prezenty zwiazane z foto, albo jeszcze lepiej, mozesz na Jej urodziny kupic szklo (ktore przeciez tez bedziesz uzywacZamieszczone przez Voytas
).
Tez mojej tak mowie, najlepsze jest to ze zalwazylem ze jak nie narzeka na "przyszly" zakup to moge go od razu kupic, a jak narzeka to musze najpierw cos Jej kupic a pozniej jest OKZamieszczone przez wróbel
![]()
Hmmm, czy kupujesz jej coś tak równie wartościowego jak Twój sprzęt?Zamieszczone przez Polaco
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net