Bo ma status "dziewczyny"Zamieszczone przez Vitez
Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić
![]()
Bo ma status "dziewczyny"Zamieszczone przez Vitez
Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić
![]()
A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubieZamieszczone przez Yooreck
![]()
nie bede oryginalny - ale ja tez i jeszcze do tego - coolpix2500Zamieszczone przez muflon
, S50 i 300D
![]()
zona zawsze mi mowi, ze wiem co robie![]()
Cóż... patrząc na miasto w którym żyjesz/pracujesz.. jakoś sie nie dziwięZamieszczone przez muflon
![]()
A u mnie jest tak, a oprócz hobbi foto mam bzika na tle rowerów i muzyki. Ja udaję, że nic nie kupuję a żona udaję, że nie widzi co kupiłem.
20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L
Czego oczy "nie widzą" tego sercu nie żalZamieszczone przez Marfackib
![]()
uff dobrze ze mi do tego jeszcze daleko![]()
nie znasz dnia ani gadziny...godziny znaczy sie ;-)Zamieszczone przez Venio
Zamieszczone przez Yooreck
Zostal jeszzcze full frame, analog, sredni format, nowe mieszkanie, ciemnia w lazience,samochod na wypady plenerowe i dopiero mozna myslec o slubie![]()
nie no jak juz myslec o nowym mieszkaniu to o taki z dodatkowym pomieszczeniem do zaadaptowania na ciemnie ;-)Zamieszczone przez Vitez