Świetne to Twoje zdjęcie!
Świetne to Twoje zdjęcie!
Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:Zamieszczone przez Vitez
8) stolo 8)
A druga Ci go nie zniszczyła ??Zamieszczone przez Zgrzezly
![]()
To licz sie z tym ze mozesz jeszcze znalezc merca i jaguara... albo cos podobnegoZamieszczone przez Zgrzezly
![]()
...
Jak bedzie druga to sobie przed sygnaturka dopisze "Mialem"Zamieszczone przez Artur Lewandowski
![]()
...
z kad ja to znam. jak sprzedalem fuji s602 to uslyszalem: to jakto juz nie bedzie robaczkow?Zamieszczone przez Vitez
No to ja muszę pochwalić swoją żonkę. Kompletnie nie wnika w moje hobby :razz: Interesują ją tylko fotki :-D
no ja juz kiedys pisałem o mojej dziewczynie. Hehe tez maniaczka fotografi. Tylko bez wlasnej lustrzankiwiec korzysta z mojej. No i tutaj jest problem ;] bo na wycieczkach w gorach jest zasada - kto pierwszy ten lepszy
z tym ze ona czasami lepiej potrafi wypatrzec dobre foty
![]()
Moją żonę interesuje tylko, żebym robił ŁADNE zdjęcia naszych kotów w domu i na wystawach, więc tak praktycznie to mogę wszystko, byleby z tego ŁADNE zdjęcia były....
"Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX
Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)Zamieszczone przez stolo