Ja jak sobie kupiłem 300D to przez pewien czas musiałem go ukrywać aby nie ryzykować zniszczenia sprzętu, aż do momentu gdy siostra mojej żony wychodziła za mąż - wtedy aparat okazał się BARDZO POTRZEBNY![]()
Ja jak sobie kupiłem 300D to przez pewien czas musiałem go ukrywać aby nie ryzykować zniszczenia sprzętu, aż do momentu gdy siostra mojej żony wychodziła za mąż - wtedy aparat okazał się BARDZO POTRZEBNY![]()
Ostatnio edytowane przez ULTIMA PRIME ; 19-07-2006 o 23:08
Caly problem w tym, ze sprzet jest za drogi w PL. Przy sredniej placy 2400zl wydac 5000zl to co innego, niz przy sredniej 2600 euro wydac 1200 euro...Zamieszczone przez ULTIMA PRIME
Jako skromny amator chyba bym sie 2 razy zastanowil w PL zanim bym kupil sobie taka zabawke zwana dslr...
nasze "kochane" polskie realiaZamieszczone przez pn_
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
A gdyby Twój dylemat nie polegał na tym czy się zapożyczyć a jedynie czy kupić czy też odłożyć na konto w banku? Ja jestem właśnie skromnym amatorem ale skoro zasuwam w pracy i w domu, coś mi się należy od życiaZamieszczone przez pn_
I fotografia to jest właśnie to coś
Bardzo szanuję ludzi z pasją; ktoś, kto nie ma żadnych zainteresowań ani hobby wydaje mi się pusty w środku. Pewnie można rozwijać zainteresowania za pomocą tańszego aparatu ale ... najpierw kupiłam eosa 300 i zakochałam się w nim. Potem okazało się, że zużywam tony filmu, nie mam gdzie trzymać zdjęć, nie mówiąc o negatywach itd. itp. Kupiłam powershota A300 i szlag mnie trafił. Wtedy stwierdziłam, że nie ma sensu szukać kompromisów, muszę kupić coś, co mi naprawdę będzie pasować.
Nie, nie o to mi chodzilo. Po prostu latwiej i przyjemniej jest cos kupic dla hobby, jak to kosztuje rozsadne pieniadze. Gdybym mial sobie kupic D70 z karta i lampa za 5000 euro (podobny stosunek ceny do placy jak w PL), to bym podziekowal i focil dalej analogowo :-) Nawet jakbym mial pieniadze w banku.Zamieszczone przez Reno
To są właśnie te dylematyZamieszczone przez Reno
Popieram, popieram.Zamieszczone przez Reno
Muszę ten wątek pokazać moję Drugiej Połowie :wink:. Może będzie mi łatwiej negocjować?