Pokaż wyniki od 1 do 10 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar ULTIMA PRIME
    Miasto
    Podhale

Domyślnie

Ja jak sobie kupiłem 300D to przez pewien czas musiałem go ukrywać aby nie ryzykować zniszczenia sprzętu, aż do momentu gdy siostra mojej żony wychodziła za mąż - wtedy aparat okazał się BARDZO POTRZEBNY
    Ostatnio edytowane przez ULTIMA PRIME ; 19-07-2006 o 23:08

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ULTIMA PRIME
    Ja jak sobie kupiłem 300D to przez pewien czas musiałem go ukrywać aby nie ryzykować zniszczenia sprzętu, aż do momentu gdy siostra mojej żony się żeniła - wtedy aparat okazał się BARDZO POTRZEBNY
    Caly problem w tym, ze sprzet jest za drogi w PL. Przy sredniej placy 2400zl wydac 5000zl to co innego, niz przy sredniej 2600 euro wydac 1200 euro...

Jako skromny amator chyba bym sie 2 razy zastanowil w PL zanim bym kupil sobie taka zabawke zwana dslr...

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Caly problem w tym, ze sprzet jest za drogi w PL. Przy sredniej placy 2400zl wydac 5000zl to co innego, niz przy sredniej 2600 euro wydac 1200 euro...

Jako skromny amator chyba bym sie 2 razy zastanowil w PL zanim bym kupil sobie taka zabawke zwana dslr...
    nasze "kochane" polskie realia
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_

A gdyby Twój dylemat nie polegał na tym czy się zapożyczyć a jedynie czy kupić czy też odłożyć na konto w banku? Ja jestem właśnie skromnym amatorem ale skoro zasuwam w pracy i w domu, coś mi się należy od życia I fotografia to jest właśnie to coś

Bardzo szanuję ludzi z pasją; ktoś, kto nie ma żadnych zainteresowań ani hobby wydaje mi się pusty w środku. Pewnie można rozwijać zainteresowania za pomocą tańszego aparatu ale ... najpierw kupiłam eosa 300 i zakochałam się w nim. Potem okazało się, że zużywam tony filmu, nie mam gdzie trzymać zdjęć, nie mówiąc o negatywach itd. itp. Kupiłam powershota A300 i szlag mnie trafił. Wtedy stwierdziłam, że nie ma sensu szukać kompromisów, muszę kupić coś, co mi naprawdę będzie pasować.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    A gdyby Twój dylemat nie polegał na tym czy się zapożyczyć a jedynie czy kupić czy też odłożyć na konto w banku?
    Nie, nie o to mi chodzilo. Po prostu latwiej i przyjemniej jest cos kupic dla hobby, jak to kosztuje rozsadne pieniadze. Gdybym mial sobie kupic D70 z karta i lampa za 5000 euro (podobny stosunek ceny do placy jak w PL), to bym podziekowal i focil dalej analogowo :-) Nawet jakbym mial pieniadze w banku.

Bywalec
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

A gdyby Twój dylemat nie polegał na tym czy się zapożyczyć a jedynie czy kupić czy też odłożyć na konto w banku?
    To są właśnie te dylematy

Ja jestem właśnie skromnym amatorem ale skoro zasuwam w pracy i w domu, coś mi się należy od życia I fotografia to jest właśnie to coś
    Popieram, popieram.

Muszę ten wątek pokazać moję Drugiej Połowie :wink:. Może będzie mi łatwiej negocjować?

Uprawnienia umieszczania postów