Tylko żona .......- znam ten temat.
Tylko żona .......- znam ten temat.
Kupienie żonie diamentu rozwiazuje problem i zamyka usta ;-)Zamieszczone przez ULTIMA PRIME
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Hehe, dlatego ja swoj zestaw kompletuje jeszcze za mlodu, poki zony niet 8)Zamieszczone przez Dorn
I myślisz Vitez że coś ci to pomoże ??Zamieszczone przez Vitez
nie był bym tego taki pewien
![]()
Ty se Vitez szafe pancerna kup do calego kompletu... Jeden moj taki znajomy tez mial zestawA potem mial zone... Teraz znowu kompletuje zestaw
![]()
...
To pewnie i zony nowej szuka.Zamieszczone przez KuchateK
Zamieszczone przez KuchateK
Hehe ja kompletowałem zestaw mając żonę, teraz mam embargo na allegro
hihi
Gwarantuje Ci ze nieZamieszczone przez gonzo44
Dobre lekarstwo na zone to prezenty odpowiednio przewyzszajace wartoscia zabawki ktore sie kupuje albo trudne do udokumentowania dochodyInny taki jeden wlasnie ma jedno takie hobby tanie... Na szczescia jego druga polowa zyje w blogiej nieswiadomosci tego ile maz naprawde wydaje czasami i czy akurat co przyniosl to wszystko co mial
![]()
...
Jak juz bede mial kandydatke na zone to na pewno bedzie to osoba nie wtykajaca nosa w moj sprzet i moje zabawki, kupione za moje pieniadze.Zamieszczone przez KuchateK
Wiem, latwo mi mowic... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)