Ty se Vitez szafe pancerna kup do calego kompletu... Jeden moj taki znajomy tez mial zestawA potem mial zone... Teraz znowu kompletuje zestaw
![]()
Ty se Vitez szafe pancerna kup do calego kompletu... Jeden moj taki znajomy tez mial zestawA potem mial zone... Teraz znowu kompletuje zestaw
![]()
...
Zamieszczone przez KuchateK
Hehe ja kompletowałem zestaw mając żonę, teraz mam embargo na allegro
hihi
Jak juz bede mial kandydatke na zone to na pewno bedzie to osoba nie wtykajaca nosa w moj sprzet i moje zabawki, kupione za moje pieniadze.Zamieszczone przez KuchateK
Wiem, latwo mi mowic... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)
Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:Zamieszczone przez Vitez
8) stolo 8)
Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)Zamieszczone przez stolo
Na razie...Zamieszczone przez Vitez
Nie słyszałeś nigdy o "...oswojeniu zwierzaczka..."
Ja też miałem takie jedno drogie hobby, ówczesna dziewczyna robiła mi nawet (dość drogie) prezenty w tej materii, teraz gdy jest moją żoną (od kilkunastu lat zresztą) każda złotówka wydana poza budźetem ją razi. Wie oczywiście, ze mam jakieś fundusze na boku ale nie zdzierżyłaby gdybym nagle kupił nowy obiektyw (pod warunkiem żeby go zauważyła ;-) ) Dlatego moje zakupy czy to komputerowe, czy fotograficzne przemilczam. Oczywiście nawet blondynka by zauważyła nowe body u swojego faceta![]()
Życzę Tobie z całego serca by Twoja dziewczyna nie zmieniła się ani na jotę po zamążpójściu. Pamiętaj, że po założeniu rodziny priorytety się zmieniają. Teraz możesz niedojadać byleby tylko kupić kolejną "zabaweczkę". Czy podejmiesz podobne kroki gdy wspólnie z żoną będziecie razem zaglądać do tego samego garnka?? A co gdy będą dzieci. Sam zapewne zmienisz się w tym względzie.
Ale co tam żeń się chłopie czemu masz mieć lepiej niż inni (czyt. żonaci) ;-)![]()
Pozdrawiam
8) stolo 8)
Po ożenku - niekoniecznie (to właśnie zależy od stopnia "wredności" przyszłej żony). U mnie się nie zmieniło, czym się chwalę przy każdej okazji ;-) Natomiast dzieci to i owszem... no chyba że naprawdę "nie ma się co robic z kasą"Zamieszczone przez stolo
I właśnie dlatego mam zamiar sobie sprawić wszystkie zabawki zanim się te dzieci pojawią :-D
Bo ma status "dziewczyny"Zamieszczone przez Vitez
Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić
![]()
A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubieZamieszczone przez Yooreck
![]()
nie bede oryginalny - ale ja tez i jeszcze do tego - coolpix2500Zamieszczone przez muflon
, S50 i 300D
![]()
zona zawsze mi mowi, ze wiem co robie![]()