Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ty se Vitez szafe pancerna kup do calego kompletu... Jeden moj taki znajomy tez mial zestaw A potem mial zone... Teraz znowu kompletuje zestaw
    ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Ty se Vitez szafe pancerna kup do calego kompletu... Jeden moj taki znajomy tez mial zestaw A potem mial zone... Teraz znowu kompletuje zestaw
    Hehe ja kompletowałem zestaw mając żonę, teraz mam embargo na allegro hihi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Jak juz bede mial kandydatke na zone to na pewno bedzie to osoba nie wtykajaca nosa w moj sprzet i moje zabawki, kupione za moje pieniadze.
    Wiem, latwo mi mowic... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)

Coś już napisał Awatar stolo
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ... ale uwierzcie - sa takie kobiety na swiecie 8)
    Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:

8) stolo 8)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stolo
    Vitez...pomarzyć dobra rzecz :wink:

8) stolo 8)
    Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)

Coś już napisał Awatar stolo
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Nie marze, mowie o mojej dziewczynie 8) , absolutnie nie interesuje jej zasobnosc mojego portfela jak i co i gdzie z niego wycieka 8)
    Na razie...

Nie słyszałeś nigdy o "...oswojeniu zwierzaczka..."

Ja też miałem takie jedno drogie hobby, ówczesna dziewczyna robiła mi nawet (dość drogie) prezenty w tej materii, teraz gdy jest moją żoną (od kilkunastu lat zresztą) każda złotówka wydana poza budźetem ją razi. Wie oczywiście, ze mam jakieś fundusze na boku ale nie zdzierżyłaby gdybym nagle kupił nowy obiektyw (pod warunkiem żeby go zauważyła ;-) ) Dlatego moje zakupy czy to komputerowe, czy fotograficzne przemilczam. Oczywiście nawet blondynka by zauważyła nowe body u swojego faceta

Życzę Tobie z całego serca by Twoja dziewczyna nie zmieniła się ani na jotę po zamążpójściu. Pamiętaj, że po założeniu rodziny priorytety się zmieniają. Teraz możesz niedojadać byleby tylko kupić kolejną "zabaweczkę". Czy podejmiesz podobne kroki gdy wspólnie z żoną będziecie razem zaglądać do tego samego garnka?? A co gdy będą dzieci. Sam zapewne zmienisz się w tym względzie.

Ale co tam żeń się chłopie czemu masz mieć lepiej niż inni (czyt. żonaci) ;-)

Pozdrawiam

8) stolo 8)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stolo
    Życzę Tobie z całego serca by Twoja dziewczyna nie zmieniła się ani na jotę po zamążpójściu. Pamiętaj, że po założeniu rodziny priorytety się zmieniają.
    Po ożenku - niekoniecznie (to właśnie zależy od stopnia "wredności" przyszłej żony). U mnie się nie zmieniło, czym się chwalę przy każdej okazji ;-) Natomiast dzieci to i owszem... no chyba że naprawdę "nie ma się co robic z kasą"

I właśnie dlatego mam zamiar sobie sprawić wszystkie zabawki zanim się te dzieci pojawią :-D

Coś już napisał
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Bo ma status "dziewczyny" Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Bo ma status "dziewczyny" Ale ja wyznaję zasadę: "kup sobie wszystko PRZED slubem" i tego należy sie trzymać. Patrząc na Twoją stopkę chyba niewiele Ci juz potrzeba, możesz sie śmiało żenić
    A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubie

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A ja tam kupiłem wszystkie zabawki ze stopki (i G5 którego w stopce nie ma) po ślubie
    nie bede oryginalny - ale ja tez i jeszcze do tego - coolpix2500 , S50 i 300D
    zona zawsze mi mowi, ze wiem co robie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów