Strona 8 z 34 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert P.
    Hmmm, czy kupujesz jej coś tak równie wartościowego jak Twój sprzęt?
    Chcialbys zebym zbankrutowal ??

A tak na serio to Ona tez robi zdjecia i bardzo sie ucieszyla z mojej decyzji upgrade'u sprzetu (mialem kiedys Minolte 7i). Niestety moja ladniejsza polowa nie jest takim onanista sprzetowym jak ja i uwaza ze juz mam wszystko co potrzebne
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Domyślnie

Tak mało na forum kobiet czy nie chcą zabierać zdania w tym temacie? W takim razie ja powiem jak to jest u nas... - to ja fotografuję, a mąż że tak powiem pomaga mi w zgromadzeniu sprzętu :-) Ostatnio przeznaczył swój dodatkowy dochód żeby dołożyć mi do 350D a na rocznicę ślubu zamiast kwiatów otrzymałam... jeden z filtrów :-) więc jednak da się dogadać... on też ma swoje hobby i wie jak to miło kiedy może pójść i dokupić coś nowego do komputera. :-)
    Pamiętam kiedyś chciałam porobić zdjęcia nocą, a że jako kobieta sama w plener nocą ze sprzętem... raczej nie wybrałabym się - poszliśmy razem. Mąż dzielnie nosił statyw i trzymał plecak ze sprzętem kiedy skupiałam się na zrobieniu zdjęcia. To tylko kwestia zrozumienia i poukładania sobie wszystkiego... Vitez nie słuchaj tych co piszą "dlaczego ma mieć lepiej niż my", nie jest źle ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Niestety moja ladniejsza polowa nie jest takim onanista sprzetowym jak ja i uwaza ze juz mam wszystko co potrzebne
    Kobiety rzadziej paraja sie onanizmem niz mezczyzni (z wylaczeniem bizuterii, kosmetykow i ubran)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

To nadal nie jest onanizm bo tam sie wybiera ladne...
    A my tu glownie siedzimy nad tabelkami i testami i rozprawiamy ktore szklo jest ostrzejsze...

Wyobrazacie sobie jak by tak kobiety zaczely testowac samozaplon futer albo wytrzymalosc wlosia na deszcz, albo "jak dlugo te perfumy trzymaja"... ?
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    "jak dlugo te perfumy trzymaja"... ?
    Przecież właśnie to testują. W reklamach o tym na okrągło. Ponadto jeszcze te szminki
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Nieeee... Ale one tak nie same... To akurat marketoludy wciskaja... To sie nie liczy... Tak samo wszyscy producenci maja najlepsze aparaty

Jak zaczna w domu same rozkladac zestawy do testowania to wtedy predzej sie mozna zgodzic... Narazie to kluczowym parametrem i tak jest kolor
    ...

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zakupy oerfum dla NzZ to 'niestety' moj przyjemny obowiazek. A kazdy perfum jak topowy filtr drogi ;-( Coz, takze i tu liczy sie jakosc wykonania ;-) No ale na wspolne wypady na zakup ubowia dla NzZ to ja sie juz od dawna nie pisze, Po prostu nie jestem tego w stanie wytrzymac (i czasowo, i nerwowo). ja tylko dostarczam kase i uwrazliwiam, zeby kupowac buty jak najlepszej jakosci. W zasadzie dobrze to dziala. Poza moze jednym wyjatkiem, kiedy dlalem NzZ troche kaski na nowe buciory, a jak NzZ wrocila z zakupow i triumfalnie mi zakomunikowala, ze kupila fajne obuwie to cos mnie podkusilo i poprosilem o pokazanie. Okazalo sie, ze sa to super wygodne, super lekkie i super jakosciowo wykonane jakies super modne, super wloskie laczko-klapki. Zadnej reszty ze sklepu do zwrotu nie bylo i okazalo sie, ze 'wisze' jeszcze jakas dodatkowa 100. Wszystko fajnie (najfajniejsze, ze NzZ super zadowolona), tyle, ze ja bym sobie za ta kaske super fajnych klapek na 10 lat nakupowal. Juz wiecej sie o nic nie pytam ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ilona
    Tak mało na forum kobiet czy nie chcą zabierać zdania w tym temacie?
    I to , i to?

on też ma swoje hobby i wie jak to miło kiedy może pójść i dokupić coś nowego do komputera. :-)
    A co ja mam powiedziec? I komputery i fotografia ... ciagle sie ciesze zem za mlody na żonatosc

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No, ale zony maja tez niewatpliwe zalety... ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    No, ale zony maja tez niewatpliwe zalety... ;-)
    zgrywaja karty na image tanka i czasem nosza statyw (choc teraz czeka je ciezszy statyw, bo musze zmienic )...

no i brzecza, ze juz nie i ze chcialyby dalej isc... ;-)

echhh... jak mowia: "trzeba kochac, bo zrozumiec sie nie da" ??:
    www albo tez flickr

Strona 8 z 34 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów