Strona 23 z 34 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

Pozwolenie na oszczędzanie? Ja mam, że tak powiem, przykazanie
    A oszczędzanie wg mojej wife polega (m.in.) na niekupowaniu niczego, co w jakikolwiek sposób można połączyć z aparatem
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Hehehe futro w cenie lampy ? Ciekaw z czego zrobione (albo jaka droga musialaby byc ta lampa).
    Byles ty kiedys w sklepie kusnierskim? Mufka kosztuje 150-250zl, futro ok 10 razy tyle.
    Oczywiscie mowa o naturalnym, szytym recznie (bardzo czesto na miare) przez firmy kusnierskie a nie "futro ekologiczne z hipermarketu" .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie pisze tego na podstawie co moja dziewczyna mowi tylko jak ok rok temu chodzilem szukajac jej mufki na prezent (sam, bez doradztwa dziewczyny) to odwiedzilem pare salonow kusnierskich i sie napatrzylem na ceny .
    Uwaga kierowana glownie do Polaco - mmsza dobrze mowi bo od 2,5k to sie ceny zaczynaja a nie koncza.

Mufki na szczescie sa w miare tanie i w tym roku kupie (rok temu bylo za cieplo na mufke) 8)

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Moja prywatna Najwspanialsza z Zon na szczescie w futrach nie gustuje. Musialbym chyba bankrutacje oglosic. Choc 3 lata temu kupilem NzZ jakis plaszcz Lke, w cenie, w ktorej futra sie zaczynaja. Tez bankrutacja, ale zakup sie oplacil. Super wykonanie, uszczelnienie, lekkosc itp. a jak sie zachlapie to wystarczy mokra szmata plaszcz obetrzec i jest czysciutki. No a jak bym kupil plaszcz-KIT to pewnie tez by mozna by w nim chodzic, tyle ze prawdopodonie juz ze 2-3 kolejne egz. trzeba by dokupic ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    (rok temu bylo za cieplo na mufke) 8)

uwierzyla ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    A ja musze pochwalic ta moja. Zaszokowala mnie tak ze nie wiedzialem co powiedziec. Lezymy sobie spokojnie w lozeczku planujac fotografowanie slubu znajomej (o matko to juz jutro), ja ciagle ze brakuje mi jakiejs lampy, albo monopodu. A ta moja "Kochanie, no to moze pojdz jutro i kup sobie ta lampe ?". Szok byl duzy bo przewaznie wszystkie zakupy foto byly poprzedzane kilku-miesiecznymi negocjacjami i marudzeniem ze trzeba kupic inne rzeczy do domu. Chyba wyhodowalem sobie malego onaniste sprzetowego
    A moja zareagowała zupełnie przewidywalnie. Zobaczyła 350d i zapytała ile to kosztowało. Powiedziałem 2800 PLN i tyle. Ani radości, ani wkurzenia - typowa "angielska twarz". Za 2 dni zabrała mnie do MM, gdzie kupiła nowy TV, a ja mam do Gwiazdki dokupić do tego DVD lub kino domowe??:
    Otstanio nawet wspiera mnie duchowo, gdy narzekam że inne wydatki nie pozwalają mi dokupić szkieł, ani 430EX ... "dokupisz w przyszłym roku, tym nie da się robić?? Nie żartuj, zobacz jakie mamy ładne zdjecia, musisz mieć wszystko naraz??".. Ze 3 razy mocno się zdziwiła, gdy na jej prośbę zostawiłem w domu czy samochodzie wędkę..aparat nie przeszkadza w spacerach :-)
    Pozdrawiam
    Marek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    uwierzyla ?
    Sama zaoponowala ze za cieplo i wybrala perfumy 8)

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoTo
    Pozwolenie na oszczędzanie? Ja mam, że tak powiem, przykazanie
    A oszczędzanie wg mojej wife polega (m.in.) na niekupowaniu niczego, co w jakikolwiek sposób można połączyć z aparatem
    Chodzilo mi o pozwolenie na zakup (taki skrot myslowy)
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nie pisze tego na podstawie co moja dziewczyna mowi tylko jak ok rok temu chodzilem szukajac jej mufki na prezent (sam, bez doradztwa dziewczyny) to odwiedzilem pare salonow kusnierskich i sie napatrzylem na ceny .
    Uwaga kierowana glownie do Polaco - mmsza dobrze mowi bo od 2,5k to sie ceny zaczynaja a nie koncza.
    Wiec jednym slowem wychodzi tak jak mowilem. Lampa jest o wiele tansza niz dobre futro (bo o takim rozmawiamy).
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Panowie, tu żona

Nie Wasza co prawda ale czuję się w obowiązku wystąpić w obronie naszego dobrego imienia To przecież nie możliwe, żebyśmy były aż takimi potworami, jak to opisujecie.

Strona 23 z 34 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów