Strona 16 z 34 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 335

Wątek: Żona fotografa, jej ciężka dola

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

o ile będzie żona i o ile nie poświęcę życia "tylko i wyłącznie" na robienie zdjęć - czyt. samotne podróże na plenery, powrót do idealnie urządzonego mieszkanka- zero stresów z wydawaniem itd. to moja żona po pierwsze nie będzie miała prawa wtykać nosa w mój portfel - to raz, a dwa że ja nie będę wtykał w jej. trzy to że chętnie nauczyłbym ją robić zdjęcia ale jeśli by się jej spodobało to body by musiała sobie kupić - dla mnie moje body to świętość.
    ale szczerze chyba wolałbym tą pierwszą wersję. jestem typem samotnika.

p.s. z moją eks rozstaliśmy się nie zgadniecie przez co - przez fotografie, nie zgadniecie co ona robiła - też zdjęcia , nie zgadniecie dlaczego się rozstaliśmy - bo kupiłem 300D i szkła a ona miała G5 i jej ego niemogło tego wytrzymać i zaczęła mi wytykać że po co mi taki sprzęt skoro nie umiem robić zdjęć ( jak miałem Nikona 5700 mówiła że piękne robie zdjęcia)
    a już totalnie ją zdenerwowało jak dostałem zlecenie z prasy na mały reportaż na sylwestra - chciałem gdzieś z nią iść zamiast robić reportaż - a ona że nigdzie nie idzie ze mną 1 stycznia był koniec znajomości , później zaczęła ludziom opowiadać że robię fatalne zdjęcia etc. etc. hehehe
    normalnie Harlekin czy Harlequin czy jakoś tak
    Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 30-08-2005 o 13:00
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    o ile będzie żona i o ile nie poświęcę życia "tylko i wyłącznie" na robienie zdjęć - czyt. samotne podróże na plenery, powrót do idealnie urządzonego mieszkanka- zero stresów z wydawaniem itd. to moja żona po pierwsze nie będzie miała prawa wtykać nosa w mój portfel - to raz, a dwa że ja nie będę wtykał w jej. trzy to że chętnie nauczyłbym ją robić zdjęcia ale jeśli by się jej spodobało to body by musiała sobie kupić - dla mnie moje body to świętość.
    ale szczerze chyba wolałbym tą pierwszą wersję. jestem typem samotnika.

p.s. z moją eks rozstaliśmy się nie zgadniecie przez co - przez fotografie, nie zgadniecie co ona robiła - też zdjęcia , nie zgadniecie dlaczego się rozstaliśmy - bo kupiłem 300D i szkła a ona miała G5 i jej ego niemogło tego wytrzymać i zaczęła mi wytykać że po co mi taki sprzęt skoro nie umiem robić zdjęć ( jak miałem Nikona 5700 mówiła że piękne robie zdjęcia)
    a już totalnie ją zdenerwowało jak dostałem zlecenie z prasy na mały reportaż na sylwestra - chciałem gdzieś z nią iść zamiast robić reportaż - a ona że nigdzie nie idzie ze mną 1 stycznia był koniec znajomości , później zaczęła ludziom opowiadać że robię fatalne zdjęcia etc. etc. hehehe
    normalnie Harlekin czy Harlequin czy jakoś tak

to zaczyna sie zmieniac w nalog, ja dla swojej gotowy bylem kupic f717, (gdzie jest Tomek Golinski? - precz z sony ! ), zeby miec na znajomosc troszke kasy, na szczescie sie wsio posypalo sprzedalem analogi i tez zainwestowalem w trabanta, za to jej jestem wdzieczny nastepna moja zona ? biala eLka
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    nastepna moja zona ? biala eLka
    AMEN ALLELUJA! MOŻESZ ZAPIĄĆ PANNĘ MŁODĄ NA BAGNET :P:P

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ech... smarkateria ... poki wam mamusia pitrasi to twardzi jestescie... zobaczymy za kilka lat
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

przykro mi Cie poinformowac ze jestem wlasnie sam na swoim u siebie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

przykro mi Cie poinformowac ze jestem wlasnie sam na swoim u siebie
    tez fajnie. tylko pamietaj, ze na chinskich zupkach nie mozna za dlugo jechac. studenci rozne cuda wyczyniaja, ale nawet oni po miesiacu zywienia chemicznym syfem z pelnia szczescia palaszuja kotleciki u mamusi
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

AMEN ALLELUJA! MOŻESZ ZAPIĄĆ PANNĘ MŁODĄ NA BAGNET :P:P
    "A bagnet ów był jak ze stali.."
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    tez fajnie. tylko pamietaj, ze na chinskich zupkach nie mozna za dlugo jechac. studenci rozne cuda wyczyniaja, ale nawet oni po miesiacu zywienia chemicznym syfem z pelnia szczescia palaszuja kotleciki u mamusi
    Ej, a Ty z przyjemnością nie pałaszujesz kotlecików mamusi?

Ja choćbym cuda sobie gotował to na kopytka z podsmażonym boczkiem do mamy pędzę jak na skrzydłach
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    Ej, a Ty z przyjemnością nie pałaszujesz kotlecików mamusi?
    Ja choćbym cuda sobie gotował to na kopytka z podsmażonym boczkiem do mamy pędzę jak na skrzydłach
    owszem jak najbardziej. ale ze zona mi czesciej robi, to do mamusi nie musze biegac :-)

kotleciki rulez
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

[QUOTE=akustyk]oj, bedzie mial Czacha zagryzke
    szkoda duplikowac zakresy. jako drugie szklo do Tamrona lowilbym jakies 70-210/80-200. ew. wez sobie tego Canona, a jak dojdzie Tamron to go sprzedasz
    [QUOTE]
    Tak zrobię! Kocham szkolenia - okazało się, że prowadząca je dziewczyna leci do NY we wrześniu i może mi przywieźć obiektyw!!!

Strona 16 z 34 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów