Nie dziwne ze na avatarze taki zadowolony8)
Nie dziwne ze na avatarze taki zadowolony8)
...
Muflon a ja tak po cichutku sie zapytam, za moze jakas siostre ??Zamieszczone przez muflon
Ps.: Zacznij myslec o jakims niewolniku zeby to wszystko nosil, no chyba ze fotografia zastepuje Ci silownie...
noo teraz jakby jeszcze Muflon napisal, że zona mu pomaga nosic to wszystko to chyba juz nam braknie słów :wink:Zamieszczone przez Polaco
Ma nawet dwie, w tym jedna wolnaZamieszczone przez Polaco
Ale raczej wiekowo mocno odstajaca od Ciebie.
Oczywiscie ze pomaga, pisalem nierazZamieszczone przez Ted
![]()
Milosc nie zna wiekuZamieszczone przez muflon
Gorzej z odlegloscia ;(
Zmieniłem sobie laptopa, no i jakoś trzeba było o Tym powiedzieć. Popsioczyła ze 2 godziny, że faceci myślą tylko o sobie, że tylko im w głowie drogie zabawki. Wkurzyłem się i spytałem o czym ona marzy a nie może sobie tego kupić. Myslałem, że wymieni jakieś ciuszki, ale dobiła mnie całkowicie. Ona by chciała nowy samochód !!!!
20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L
Taa... a przy okazji w Zurichu zakupy 'okolokobiece' porobic... ;-)Zamieszczone przez muflon
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
A ty myslisz ze te szkielka takie znowu tanie?![]()
...
Aha, rzeczywiścieZamieszczone przez akustyk
To mniej więcej tak jakby stwierdzić, że "nowe mieszkania w centrum Warszawy nie są przesadnie tanie"
![]()