ktoś wie czy wilab w al. solidarności jest jutro otwarty? nie raczyli zamieścić godzin otwarcia na stronie![]()
ktoś wie czy wilab w al. solidarności jest jutro otwarty? nie raczyli zamieścić godzin otwarcia na stronie![]()
Co powiecie o fotobajka.com u Tomasz z forumZ tego co wiem Vitez u niego robił troche odbitek - możecie powiedzieć jak się to przedstawia
![]()
5D + L
ja ostatnio za namową kolegi robiłem w www.adstudio.com.pl - rewelacja.. skalibrowane maszyny, aktualny profil, ceny bardzo dobre (robiłem od 10x15 do 25x38cm), paczka tak zapakowana że nie mogłem się do zdjęć dostać.. zdjęcia FTPem do 14, na drugi dzień paczka w domu
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Robiłem kiedyś w ankaralab.com i byłem zadowolony. Później w lab-net ze Słupska i odbitki wydawały się w porządku. Przedwczoraj odebrałem przesyłkę z fotobajka.com i potwierdzam większość opinii, które pojawiały sie na forum - rewelacja (zwłaszcza przy specjalnych cenach dla Forumowiczów![]()
A ja polecam: http://www.labfoto.pl/
Robią naprawdę rewelacyjnie, całą wystawę robiłem z ich odbitek! Istna rewelacja i najlepsza promocja na 50x70 które jest w cenie 40x60 ;>
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha... i patrzcie na wielkoformatowe oni je robią w Suchym Lesie ... i właśnie ten lab który z nimi współpracuje polecam!
Ostatnio edytowane przez egpaulus ; 12-09-2009 o 09:21 Powód: Automerged Doublepost
Tylko z tego co widzę to labfoto.pl składa się z różnych laboratoriów. Jeśli wykonują odbitki laboratoria najbliższe miejsca zamieszkania to różnie może być z jakością. Skąd wysyłają Ci paczki ?