Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Gdzie robicie odbitki?

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Po raz setny - dla mnie tylko i wyłącznie vertis.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

olga123
    Guest

Domyślnie

w sprawie zdjęć na płótnie odezwij się do Czornyja, na naszej stronie www.labpolska.pl masz zakładkę "wydruki wielkoformatowe" tam znajdziesz kontakt do niego. Jeśli chcesz zobaczyć na realu jak to wygląda to przyjdź do labu, mamy jedno jego płótno na pokaz.

Coś już napisał

Domyślnie

Ostatnio po raz kolejny robilem odbitki w vertis.pl. Zdjecia przy uzyciu 5D MKII, RAW-y z profilem Adobe RGB przekonwertowane na profil labu, uzywalem monitora Eizo S1921. Odbitki w najwiekszym rozmiarze wyszly super. Idealne oddanie barw wzgledem tego co na monitorze.

Polecam.

pozdrowka!

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ja, od pewnego czasu, dzięki temu forum podjąłem współpracę z pewnym studiem fotograficznym pod kątem realizacji odbitek. mało tego, że zdjęcia dostaje w takiej formie jak sobie życzę, jak sam obrobię w RAW, wykadruję itp. tak jako początkujący foto spotkałem się ze strony właściciela z wielkim wsparciem merytorycznym i wieloma pozytywnymi uwagami.

dlatego z czystym sumieniem polecam Profesjonalne Studio Foto - Video Daniel Wróbel

warto podjąć rozmowę z właścicielem - pomoże, doradzi, coś zaproponuje i promocją też skusi
    polecam

#
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawciolbn Zobacz posta
    Ja, od pewnego czasu, dzięki temu forum podjąłem współpracę z pewnym studiem fotograficznym pod kątem realizacji odbitek. mało tego, że zdjęcia dostaje w takiej formie jak sobie życzę, jak sam obrobię w RAW, wykadruję itp. tak jako początkujący foto spotkałem się ze strony właściciela z wielkim wsparciem merytorycznym i wieloma pozytywnymi uwagami.

dlatego z czystym sumieniem polecam Profesjonalne Studio Foto - Video Daniel Wróbel

warto podjąć rozmowę z właścicielem - pomoże, doradzi, coś zaproponuje i promocją też skusi
    polecam

#
    Mam wrażenie, że już czytałem gdzieś ten tekst.

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

U mnie jak narazie króluje Labpolska.pl. Ceny może i nie najtańsze ale odbitki dostaje takie jak ie mam na monitorze. Najważniejsze, że solidnie i szybko. Świetne materiały, jak narazie z nimi zostaje.
    pozdr
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartmika Zobacz posta
    Ostatnio po raz kolejny robilem odbitki w vertis.pl. Zdjecia przy uzyciu 5D MKII, RAW-y z profilem Adobe RGB przekonwertowane na profil labu, uzywalem monitora Eizo S1921. Odbitki w najwiekszym rozmiarze wyszly super. Idealne oddanie barw wzgledem tego co na monitorze.

Polecam.

pozdrowka!
    i wygrali na najlepszy lab w Polsce :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Mam wrażenie, że już czytałem gdzieś ten tekst.
    no i?
    a reklamę gorącego kubka ile razy widziałeś i jakoś nie marudzisz
    jest pytanie i jest odpowiedź.. leniwośc też czasem jest

a lab też fajny i już leci kolejna paczka

#
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Domyślnie

A możecie polecić jakiś fotolab z Bydgoszczy?

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów