ja odbijam w saturnie (teren dawnej rzeźni) gdyż odbitki najbardziej przypominają to co widzę na monitorze.
ja odbijam w saturnie (teren dawnej rzeźni) gdyż odbitki najbardziej przypominają to co widzę na monitorze.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
nie, nie o to![]()
ja polecam lab www.ankaralab.com jak na razie nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
C 50D |T 17-50 f/2,8 | C 50mm f/1,4 |C EX430 II |SanDisk Ultra II 4GB, IV 8GB | Velbon Sherpa 600R
http://qcel.maxmodels.pl
http://www.picasaweb.google.com/qcel86
ja dzis robiłem w Wadowicach, firma fotomix, fakt jedno zdjęcie na fuji jedwab 10x15 i zapłaciłem.... 4zł!!!! na moje zdziwienie pan powiedział iz jest to profesjonalny papier bardzo drogi i nie jest to jedwab tylko "silick" i przy wiekszych zamówieniach moze zejsc na 3.5zł/szt -10x15cm macie jasność!!!???
A ja polecam www.wrobelfoto.pl , promocja trwa cały rok.
Jedynki Piątki eLki i duperelki
co tam promocja cały rok.. dla mnie przede wszystkim kontakt z Labem jest rewelacja - coś nie tak, coś do poprawki - mam telefon i ustalam wszystko. Robiłem w październiku porównanie tych samych plików z Vertis.pl - niestety nie wiem czym się u nich podniecać? klient odniósł wrażenie "bardziej mydlanych" odbitek..
ja jestem z Lublina - wolę wysłać tam, niż iść do QFS.
5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
troche drogo robicie odbitki
jesli ktos chce moge dla uzytkowników CB "załatwic" duze formaty w fajnej cenie.
oczywiscie na papierze foto (endura)
a osobiście polecam www.fotonet.info
programik do wysyłania jest, profile papieru są, i jesli mieszkasz w południowej czesci polski to masz zdjecia na drugi dzien
Polemizował bym kolego , poczytaj dobrze cennik w www.wrobelfoto.pl , jest napisane wyraźnie PROMOCJA 30% do czerwca na format 15x22 ( 1.05 zł ) , a to najczęściej używany w ślubniakach a jak pogadasz z właścicielem , że z CB to i na pozostałe formatki dostaniesz jakiś rabacik.
Jedynki Piątki eLki i duperelki
nikt do tej pory nie napisał więc ja swój lab dodam... od 3 lat korzystam z firmi diprint z Krakowa... ceny jak w fotojokerze... albo i tańsze a jakość... dla mnie świetna.. papier oczywiście kodak endura pro. Kiedyś wyhaczyłem tą firmę na allegro... posłałem próbne odbitki do 9 labów w kraju... i tamte najbardziej przypominały oryginał więc trzymam się tej firmy. Plusem jest pan który osobiście obsługuje maszynę i wie co robi. Kiedyś posłałem spore zlecenie na prawie tysiac zł... i był mały zonk bo zdjecia biły na czerwono... na monitorze to nie wyszło wiec byłem nieświadomy... od razu zadzwonił ze coś jest nie halo. Więc nei jest to firma która wrzuca jak popadnie na maszynę tylko robią myśląc. osobiście więc polecam firmę www.diprint.pl
Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48
Korzystam z lab-net.pl, jestem zadowolony.
Ostatnio odbiłem w internetowym laboratorium empik'u - było nieźle, natomiast potrzebowałem na szybko poprawić 2 odbitki i zaniosłem pliki do "stacjonarnego" labu empiku - jakość odbitek była daleka od oczekiwanych :/