Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 103

Wątek: Gdzie robicie odbitki?

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

ja odbijam w saturnie (teren dawnej rzeźni) gdyż odbitki najbardziej przypominają to co widzę na monitorze.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

olga123
    Guest

Domyślnie

nie, nie o to

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

ja polecam lab www.ankaralab.com jak na razie nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
    C 50D |T 17-50 f/2,8 | C 50mm f/1,4 |C EX430 II |SanDisk Ultra II 4GB, IV 8GB | Velbon Sherpa 600R
    http://qcel.maxmodels.pl
    http://www.picasaweb.google.com/qcel86

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja dzis robiłem w Wadowicach, firma fotomix, fakt jedno zdjęcie na fuji jedwab 10x15 i zapłaciłem.... 4zł!!!! na moje zdziwienie pan powiedział iz jest to profesjonalny papier bardzo drogi i nie jest to jedwab tylko "silick" i przy wiekszych zamówieniach moze zejsc na 3.5zł/szt -10x15cm macie jasność!!!???

Domyślnie

A ja polecam www.wrobelfoto.pl , promocja trwa cały rok.
    Jedynki Piątki eLki i duperelki

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxon52 Zobacz posta
    A ja polecam www.wrobelfoto.pl , promocja trwa cały rok.
    co tam promocja cały rok.. dla mnie przede wszystkim kontakt z Labem jest rewelacja - coś nie tak, coś do poprawki - mam telefon i ustalam wszystko. Robiłem w październiku porównanie tych samych plików z Vertis.pl - niestety nie wiem czym się u nich podniecać? klient odniósł wrażenie "bardziej mydlanych" odbitek..

Cytat Zamieszczone przez ptr07 Zobacz posta
    A możecie polecić jakiś fotolab z Bydgoszczy?
    ja jestem z Lublina - wolę wysłać tam, niż iść do QFS.
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Domyślnie

troche drogo robicie odbitki
    jesli ktos chce moge dla uzytkowników CB "załatwic" duze formaty w fajnej cenie.
    oczywiscie na papierze foto (endura)
    a osobiście polecam www.fotonet.info
    programik do wysyłania jest, profile papieru są, i jesli mieszkasz w południowej czesci polski to masz zdjecia na drugi dzien

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszP Zobacz posta
    troche drogo robicie odbitki
    jesli ktos chce moge dla uzytkowników CB "załatwic" duze formaty w fajnej cenie.
    oczywiscie na papierze foto (endura)
    a osobiście polecam www.fotonet.info
    programik do wysyłania jest, profile papieru są, i jesli mieszkasz w południowej czesci polski to masz zdjecia na drugi dzien
    Polemizował bym kolego , poczytaj dobrze cennik w www.wrobelfoto.pl , jest napisane wyraźnie PROMOCJA 30% do czerwca na format 15x22 ( 1.05 zł ) , a to najczęściej używany w ślubniakach a jak pogadasz z właścicielem , że z CB to i na pozostałe formatki dostaniesz jakiś rabacik.
    Jedynki Piątki eLki i duperelki

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

nikt do tej pory nie napisał więc ja swój lab dodam... od 3 lat korzystam z firmi diprint z Krakowa... ceny jak w fotojokerze... albo i tańsze a jakość... dla mnie świetna.. papier oczywiście kodak endura pro. Kiedyś wyhaczyłem tą firmę na allegro... posłałem próbne odbitki do 9 labów w kraju... i tamte najbardziej przypominały oryginał więc trzymam się tej firmy. Plusem jest pan który osobiście obsługuje maszynę i wie co robi. Kiedyś posłałem spore zlecenie na prawie tysiac zł... i był mały zonk bo zdjecia biły na czerwono... na monitorze to nie wyszło wiec byłem nieświadomy... od razu zadzwonił ze coś jest nie halo. Więc nei jest to firma która wrzuca jak popadnie na maszynę tylko robią myśląc. osobiście więc polecam firmę www.diprint.pl
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Domyślnie

Korzystam z lab-net.pl, jestem zadowolony.
    Ostatnio odbiłem w internetowym laboratorium empik'u - było nieźle, natomiast potrzebowałem na szybko poprawić 2 odbitki i zaniosłem pliki do "stacjonarnego" labu empiku - jakość odbitek była daleka od oczekiwanych :/

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów