Ja miałem b. podobnie tylko, ze z 350. Zmienilem szklo i aparat umarł. I co sie okazało ? Że karta padła i blokowała aparat. Po zmianie karty wszystko OK.
Ja miałem b. podobnie tylko, ze z 350. Zmienilem szklo i aparat umarł. I co sie okazało ? Że karta padła i blokowała aparat. Po zmianie karty wszystko OK.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Z kartą to miałem podobny przypadek ale w kompakcie . Jak na obozie zmarł aparat jednej z opiekunek. Po zrobieniu wszystkiego co wpadło mi do głowy doszedłem do tego że właśnie karta SD jakoś wieszała aparat. Akurat mój aparat też był na SD , to sprawdziłem, na mojej karcie tamten aparat działał , a na tej uszkodzonej i mój się wieszał.
obiektyw wymieniony starannie w macdonaldzie wszystko sprawdzilem wg zalecen nic nie daje rade
zanczy ze w restauracji
Jakaś fryta tam na pewno w środku siedzi ...![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Wiele razy wymieniałem obiektywy przy włączonym body i jakoś nigdy żadnych problemów, nawet zwiechy. Więc nie sądzę żeby to mogło mieć jakieś znaczenie. To samo wilgoć.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner