Dzięki Vitez
Krótko i klarownie.
Natomiast moj pierwszy post w tym watku, to proba wyjasnienia skad wziely sie watpliwosci chocio i Jego dziwne pytanie, ktorego froolk nie zrozumial.
A mi szczerze mowiac to "7.0 or earlier" wyglada na zwykly blad, ktorego jeszcze nikt jakims dziwnym trafem nie zauwazyl
Jesli bylaby to prawda, to w takim ukladzie co ma zrobic uzytkownik Photoshopa CS (czyli wersji 8.0), jesli chce sie przesiasc na CS2? Kupic pelna wersje za 600$, bo nie przysluguje mu upgrade za 150? Nonsens![]()
Stawiam na to, ze mialo to brzmiec "7.0 or later" ;-)
Ależ Kavoo
Przeczytaj jeszcze raz
Od początku cytatu ze strony adobe....
Ostatnio edytowane przez froolk ; 06-05-2005 o 10:02
A Ty to jesteś jakiś prawnik chocio ??Zamieszczone przez Roni
Czy też jasnowidz ??
Napisz lepiej, że to u Ciebie wzięły się te wątpliwości, a nie zasłaniasz się chocio ....
...Pax między chrześcijany...
Zakończmy już tą głupią dyskusję i zajmijmy się meritum tego interesującego tematu.
LOL dla mnieZamieszczone przez froolk
Tak to jest, jak sie przy piatku mysli w robocie juz o wieczorze na dzialce, jagniecinie z grilla i zlotej tequilli ;-)
Tak czy siak nadal jest to dla mnie malo przekonujace, bo takie sformulowanie oznacza, ze upgradu mozna dokonac z dowolnej wersji PS... a np. upgrade do CS mozna bylo dokonac wylacznie z wersji 5.0 lub wyzszej. Dla mnie nonsens, ale coz... w koncu z Amerykanami mamy do czynienia, wiec czego oczekiwac ;-)
Ktoś pisał tu na forum, bodajże Kuchatek, że była w USa jakaś chryja w sądzie o upgrady ze starszych wersji.
Kurde ale imprezkaPozazdrościć!
Odswiezam watek - dzis udalo mi sie skutecznie dokonac upgrade Photoshop 6.0 OEM do wersji CS2 .
Calkowity koszt to okolo polowy nowej, pelnej wersji PS CS2, tylko trzeba znalezc oryginalnego PS 6.0 gdzies (allegro? )![]()