Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Konkurs - Wizualizacje

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calliactis Zobacz posta
    Ad. projektowanie w rzeczywistości - to w chwili obecnej duża większość przetargów realizowanych przez Państwo odbywa się na zasadzie rozpatrywania ofert 'wagowo' - na zasadzie 5% pomysł, 5% wartość estetyczna, 10% rozwiązanie funkcjonalne, 10% referencje, 70% cena, i jest to IMHO chory system...
    A tam chory - nie mów że nie podoba ci się galeria krakowska, kazimierz i plaza

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    A tam chory - nie mów że nie podoba ci się galeria krakowska, kazimierz i plaza
    No powiedz mi jeszcze, że 'Państwo' Nasze Wspaniałe inwestowało w te obiekty ....

Inwestor prywatny, to inna bajka ...
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Domyślnie

co do ilości facetów przy projekcie to jest zagadka czy konkurs na spostrzegawczość bo jeśli to drugie to odpowiedz brzmi TRZECH
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nagor Zobacz posta
    co do ilości facetów przy projekcie to jest zagadka czy konkurs na spostrzegawczość bo jeśli to drugie to odpowiedz brzmi TRZECH
    Rzeczywiście, oczy chyba już nie te...
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

o kurcze - zapomniałem usunąć nazwisk..
    Ale trudno i tak nikt mi nie chce uwierzyć :P

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Wizualizacja jako taka i owszem podoba mi się, ale ja bym tam nie chciał mieszkać... Jakieś takie chłodne to mieszkanko...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Początki nałogu Awatar Sempoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Słuszne sa uwagi Rene. Jak widać VRay i Max rządzą we wnętrzarstwie i wizkach architektonicznych, wygląda to dobrze.

Ale znów ta mydlana secesja floralna! aaa! Wszędzie jej pełno - teraz widać, że z motion designu ciśnie się dalej
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

No i wyniki konkursu już są.

Miło mi powiedzieć, że praca ta dostała "nagrodę firmy Reflex Studio" (importera i głównego sprzedawcę lamp firmy Fabbian Illuminazione Spa), w kategorii otwartej, wspomnianego na początku konkursu 'Światło-Cień'.

Dzisiaj odbyło się ogłoszenie wyników. Dla chętnych - wszystkie prace są wystawione w budynku Politechniki Krakowskiej, przy ul. Podchorążych 4. Drugie piętro - cały korytarz po lewej. Większość prac na wysokim poziomie - miło popatrzeć...

Pozdrawiam!

P.S.Nie jest to niestety 'pierwsza nagroda' Praca nie spełniła jednego z wymogów organizatora - a mianowicie nie została wykonana przez 'jedną osobę', a przez zespół. Sprawa jest dla mnie o tyle ciekawa, że zespół został zgłoszony i zaakceptowany w momencie składania zgłoszenia... Wtedy nie stanowiło to problemu. W dniu dzisiejszym - widać, jednak tak...
    Ostatnio edytowane przez Calliactis ; 24-01-2008 o 18:34

Początki nałogu

Domyślnie

Zatem gratulacje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów