co do ilości facetów przy projekcie to jest zagadka czy konkurs na spostrzegawczość bo jeśli to drugie to odpowiedz brzmi TRZECH![]()
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
o kurcze - zapomniałem usunąć nazwisk..
Ale trudnoi tak nikt mi nie chce uwierzyć :P
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Wizualizacja jako taka i owszem podoba mi się, ale ja bym tam nie chciał mieszkać... Jakieś takie chłodne to mieszkanko...
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Słuszne sa uwagi Rene. Jak widać VRay i Max rządzą we wnętrzarstwie i wizkach architektonicznych, wygląda to dobrze.
Ale znów ta mydlana secesja floralna! aaa! Wszędzie jej pełno - teraz widać, że z motion designu ciśnie się dalej![]()
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
No i wyniki konkursu już są.
Miło mi powiedzieć, że praca ta dostała "nagrodę firmy Reflex Studio" (importera i głównego sprzedawcę lamp firmy Fabbian Illuminazione Spa), w kategorii otwartej, wspomnianego na początku konkursu 'Światło-Cień'.
Dzisiaj odbyło się ogłoszenie wyników. Dla chętnych - wszystkie prace są wystawione w budynku Politechniki Krakowskiej, przy ul. Podchorążych 4. Drugie piętro - cały korytarz po lewej. Większość prac na wysokim poziomie - miło popatrzeć...
Pozdrawiam!
P.S.Nie jest to niestety 'pierwsza nagroda'Praca nie spełniła jednego z wymogów organizatora - a mianowicie nie została wykonana przez 'jedną osobę', a przez zespół. Sprawa jest dla mnie o tyle ciekawa, że zespół został zgłoszony i zaakceptowany w momencie składania zgłoszenia... Wtedy nie stanowiło to problemu. W dniu dzisiejszym - widać, jednak tak...
Ostatnio edytowane przez Calliactis ; 24-01-2008 o 18:34
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Zatem gratulacje![]()