Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: help!!

Coś już napisał Awatar agent
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie help!!

Pytanko jak zrzucic foty z eosa bez plytki ze sterownikami ani czytnika kart pamieci na winxp? Nie wrzucilem do torby gdzies w pospiechu plytki z softem do aparatu i teraz nie moge zgrac zdjec :// Ewentualnie moze ktos wrzucic na rapidshare'a zawartosc plytki od eosa 400d??
    ---
    5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja bym na twoim miejscu zainwestował te kilka funtów na czytnik, szybko i sprawnie ...

Miasto
    Małopolska

Domyślnie

no z tego co sie zdazylem rozczytac to chyba jedyne dobre wyjscie :// jaki wnerw:/
    ---

Coś już napisał Awatar peet_peet
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

A po podączeniu kabelkiem Win XP go nie widzi ?? "zwykłego" automata A70 widzi bez żadnych sterowników.... ale może tu jest inaczej...

pozdrawiam
    EOS 40D + EOS 400D + S 17-70/2.8-4.5 DC + S 70-300/4-5.6 APO DG Macro + C 50/1.8 II , C 580 EX II, monopod Velbon RUP-43, statyw Hama, plecak Lowepro i kilka innych drobiazgów

Miasto
    Małopolska

Domyślnie

wlasnie go widzi ale tylko przez pol :/ nie moge skopiowac raw'ow. jpegi ida lekko, a rawy nic :/ zaden ze znanych mi sposobow nie dziala :/ zaraz jade po czytnik tylko zjem sniadanie, juz wczoraj wieczor dosc nerwow stracilem
    ---

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agent Zobacz posta
    wlasnie go widzi ale tylko przez pol :/ nie moge skopiowac raw'ow. jpegi ida lekko, a rawy nic :/ zaden ze znanych mi sposobow nie dziala :/ zaraz jade po czytnik tylko zjem sniadanie, juz wczoraj wieczor dosc nerwow stracilem

a nie lepiej ci kupic ten czytnik niz za kazdym razem odslaniac gumowe zaslepki , podlaczac kable itd itd? ja mialem 3 eosy ale w zadnym nie siagalem foto przez kabel. Wiecej gimnastyki mialem z tymi gumkami i podlaczaniem niz wsadzeniem karty w czytnik. Nie mowiac o szybkosci zgrywania. Ludzie boja sie tych czytnikow jakby gryzly...
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Uprawnienia umieszczania postów