Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [qbas] zapraszam...

qbas
    Guest

Domyślnie [qbas] zapraszam...

... do krytyki

http://qbas.kpax.one.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Po angielsku... w .pl . Nawet nie zajrzalem do galerii bo mnie odrzucilo... tym bardziej ze "I created this website for no particular reason" , wiec nie widze powodu dlaczego strona musi byc po angielsku.
    Jesli naprawde juz musi byc to zrob dwie wersje jezykowe.
    Sam nie jestem wielkim patriota ale Polacy nie gesi i swoj jezyk maja

qbas
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Po angielsku... w .pl . Nawet nie zajrzalem do galerii bo mnie odrzucilo... tym bardziej ze "I created this website for no particular reason" , wiec nie widze powodu dlaczego strona musi byc po angielsku.
    Jesli naprawde juz musi byc to zrob dwie wersje jezykowe.
    coz, szkoda ze nie sprobowales jednak zajrzec do galerii. liczylem na uwagi odnosnie moich fotek ale i tak dzieki

wersji jezykowej raczej nie zmienie. z czasem moze sie pojawi inna domena.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Mi sie najbardziej banner podoba :wink:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

qbas
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    obserwowalem sasiedni topic w ktorym ten problem byl poruszany rowniez. zdecydowanie sie nie zgodze ze www po angielsku to wyraz trendu. specjalnie mnie nie obchodzi czy jest to trendy, jazzy czy jak to sie tam jeszcze okresla. strona powstawala od poczatku po angielsku i tak juz zostala. cytat, ktory przytoczyles wczesniej byl faktycznie niefortunny i bije sie w piers. troche to juz przeredagowalem.
    jak urazilem czyjes patriotyczne uczucia to przepraszam. sam nie jestem antypatriota i wersja jezykowa mojej strony nie jest zadym manifestem.

dziekuje za zwrocenie uwagi na fakt problemu wersji jezykowej wlasnie poniewaz postaram sie faktycznie zrobic wersje dwujezyczna. poki co ciesze sie ze strona jest otwarta na reszte swiata.

ucieszylbym sie rowniez jezeli uslyszalbym cos konstruktywnego na temat moich zdjec abstrahujac od wersji jezykowej strony i "wspanialego" banera ;-)

SenioR
    Guest

Angry

zdjecia nocne leca albo w lewo albo w prawo w wiekszosci.
    Seria czarno biala calkiem spoko.
    i jeszcze jedno, popieram Viteza, Jestes Polakiem pisz po Polsku.
    Ostatnio edytowane przez SenioR ; 30-04-2005 o 11:54

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenioR
    Jestes Polakiem pisz po Polsku.
    Jesteś Polakiem pisz po polsku (w języku polskim) ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Strona OK, pobieżnie przeleciałem zdjęcia i głównie mam zastrzeżenia do zdjeć nocnych. Są dość zaszumione, i robione o złej porze. Jeśli masz w kadrze bardzo duży kontrast (np tu http://qbas.kpax.one.pl/images/noc/F1010015.jpg), to przyjdź zaraz po zmroku, żeby było jeszcze trochę światła - nie przepalisz jasnych miejsc. Wyjdzie to wtedy mniej więcej tak jak tu http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=527518 . Co do języka, to nie zgadzam się z moimi przedmówcami - to jest Twoja strona i ty decydujesz jaki profil odbiorcy ci odpowiada. Wybór języka angielskiego jest pewnym filtrem. Co więcej, nie zauważyłem aby koledzy zwracający Ci uwagę na wybór języka nazywali się "Rycerz" i "Starszy".

Arkan
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

freedom manifestation againt the president of warsaw
    Buhahaha.

Ciekawy pomysl to mokra lawka noca, ale czegos mi brak w kompozycji.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów