-
Bywalec
Z racji tego, że dokonałem pierwszego swojego zakupu u Artura chciałbym podzielić się opinią.
Kilka dni temu zadzwoniłem do Artura z zapytaniem o cenę. Na tamtą chwilę mógł podać mi tylko przedział cenowy i nie był w stanie idealnie jej określić dlatego też obiecał, że zadzwoni do mnie nazajutrz i poda mi konkretną cenę. Tak też zrobił. Powiedział, że jak chce to żebym sobie przemyślał i dał mu do wieczora znać, na co też z chęcią przystałem. Wieczorem uzyskał odpowiedź akceptującą warunki finansowe. Zaproponował, że sam mi przywiezie obiektyw w następnym tygodniu, ale już w sobotę okazało się, że jak chcę to może przyjechać w Niedzielę rano, bo ma wolny czas. W ogóle to dziwiłem się już wcześniej czytając o Arturze, że wozi sprzęt klientom - że też mu się chce
. W każdym bądź razie tak też się stało. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, sprawdziłem sobie wszystko jak i ile chciałem. Oczywiście otrzymałem gwarancję i paragon. Wszystko dokładnie zgodnie z tym, co wcześniej ustalaliśmy.
Artur to bardzo sympatyczny człowiek i wielki plus dla niego za to, że ma konkretne, życiowe podejście do klientów, bo ostatnio zauważam dziwną tendencję wśród sprzedawców - uważają, że to klient jest dla nich, a nie odwrotnie. Artur jak widać zdaje sobie sprawę, że o klienta trzeba dbać i myślę, że w jego przypadku tyczy się to całości obsługi, a nie tylko dowozu i sprzedaży.
Pierwszy zakup bardzo udany i zapewne skuszę się w następnym roku na inne zabawki.
Uprawnienia umieszczania postów