Pokaż wyniki od 1 do 10 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kolego nowart, 95% sprzedawców w tym kraju kieruje się niestety tą zasadą. Po szczegółowym elaboracie koleżanki można było odnieść też takie wnioski co do tej sytuacji. Jak jest na prawdę - wiesz tylko Ty i Ona. Jeśli faktycznie masz rację i to jest jakaś manipulacja to sorry jeśli Cię uraziłem. Masz rację, że ludzie na forach potrafią skutecznie opluć i zlinczować sprzedawców.
    IMHO zwrot kasy jest w tej sytuacji jedynym sensownym i czystym rozwiązaniem tej sytuacji i świadczy na plus o Twoim podejściu do klienta. pozdr.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    Kolego nowart, 95% sprzedawców w tym kraju kieruje się niestety tą zasadą. Po szczegółowym elaboracie koleżanki można było odnieść też takie wnioski co do tej sytuacji. Jak jest na prawdę - wiesz tylko Ty i Ona. Jeśli faktycznie masz rację i to jest jakaś manipulacja to sorry jeśli Cię uraziłem. Masz rację, że ludzie na forach potrafią skutecznie opluć i zlinczować sprzedawców.
    IMHO zwrot kasy jest w tej sytuacji jedynym sensownym i czystym rozwiązaniem tej sytuacji i świadczy na plus o Twoim podejściu do klienta. pozdr.
    Wiesz co jest w takich sytuacjach najgorsze dla sprzedawcy? Podejście kupującego na zasadzie "skoro nic nie mogę zdziałać zgodnie z prawem, skoro sprzedawca nie chce się ustosunkować do moich rządań (mimo, że ma do tego prawo, w końcu zaproponowałem naprawę w serwisie i wszelką pomoc w tej kwestii a wymiana na nowy wiąże się nietety z ogromnymi kosztami z mojej strony) to obsmaruję go gównem na forum, na którym jest ceniony i znany. Wtedy się ugnie i zrobi co tylko sobie zażyczę..." Znam takich ludzi aż za dobrze śledząc aktywnie forumowe społeczności i związane z nimi odwieczne problemy. Opłuć kogoś łatwo i przyjemnie ...

Dlatego w wątku tym tak mało wpisów. KAŻDEGO kupującego (jeśli jest zadowolony ze współpracy) proszę o nieumieszczanie opinii i podziękowań w tym wątku. Już od dawna. Wystarczy mi zadowolenie z jego strony, uśmiech na twarzy i radość ze sprzętu. Wiem bowiem kogo te wątki przyciągają i już nie raz był on czyszczony z regularnych wizyt etatowych troli,którym nie w smak, iż ktoś jest szanowany i chwalony.
    Oczywiście o nieumieszczanie opinii negatywnych nikogo prosić nie śmiem i jeśli ktoś miał taką potrzebę to jak widać powyżej nie wahał się jej zamieścić.
    Nie ukrywam, że zgrzytów nie miałem bo któż ich nie ma - chyba tylko ten, co nic nie robi...

Po raz ostani dziękuję za tę przemiłą i konstruktywną rozmowę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Mówimy o 2 różnych rzeczach.
    Po drugie - zdajesz się nie zauważać, iż starałem się nie wypowiadać konkretnie co do tego przypadku..
    Oczywiście. Zauważyłem to wyraźnie o znamiennych słowach :

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Nie ma nic gorszego niż sprzedawca, który nie zna prawa i usiłuje unikać odpowiedzialności.
    Piszę to ogólnie, ale po jednej z wypowiedzi "bohatera" tego wątku odnoszę wrażenie, że w tym przypadku tak właśnie jest.
    I chyba kolega mathom bardzo dobrze podsumował.
    ale oczywiście nie odnosiło się to do tego konkretnie przypadku prawda...?
    smutne to wszystko , że aż ręce opadają...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 30-05-2010 o 21:17 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów