Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Przecież napisałem tylko to, co w sposób oczywisty wynika z elementarnego rozsądku i ostrożności w przypadku transakcji zawieranych w sieci.
    Jeśli w Twoim mniemaniu nieporadnie, to żałuję.
    Ano nieporadnie.
    Porównaj sobie do Allegro. Tam też są dziesiątki i setki komentarzy i ich nikt w aż taką wątpliwość nie poddaje, bo nie ma tam licznika postów. Jest data rejestracji 'kupującego' i licznik komentarzy kupującego... ale kto na to patrzy?
    Nie ma tu nic z elementarnego rozsądku a zwykłe, niczym nieuzasadnione i bezpodstawne czepialstwo. Inaczej trolling.
    Wiem ile masz lat, poznaliśmy się na żywo i dlatego wiele Ci wybaczam... ale serio proszę - proszę o opanowanie, szczególnie w temacie niezbyt wyparzonego języka wobec forumowiczów.

To że to "tylko internet" nie zwalnia z zasad kultury i ogłady... której, gdy się zapędzisz, zaczyna Ci brakować, pewnie z racji braku cierpliwości i doświadczenia w tego typu formie komunikacji międzyludzkiej.

W skrócie - proszę o zakończenie tego tematu, żeby nie musiał ja go zakończyć.

Domyślnie

wracajac do glownego watku. wlasnie zamowilem u Artura 35 1.4 i spie spokojnie wiedzac, ze wszystko bedzie okay.

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeszcze raz dałeś pokaz kultury osobistej i świadectwo poziomu intelektualnego.
    Zrobiłeś zadymę ze zwykłego stwierdzenia oczywistości, że bezpieczniej kupować u bardziej sprawdzonego, niż u mniej znanego sprzedawcy.
    Totalny absurd.
    Życzę dalszego wzrostu obrotów, bo na pewno takim podejściem do klienta zyskasz bardzo wielu nowych nabywców.
    Pozdrówka
    Tylko, że Sprzedawca staje się bardziej wiarygodny dokonując kolejnych sprzedaży, bo jak inaczej może pokazać, że jest wiarygodny? A ten wątek powstał właśnie dlatego, żeby udowodnić, że Nowart jest godny zaufania i nie ma nic do ukrycia - możesz odebrać osobiście, możesz zapłacić przy odbiorze, możesz przetestować...
    Jak widzisz, liczba zadowolonych kupujących u Niego wciąż rośnie, co dla mnie było wystarczającą rekomendacją, żeby się do Nowarta zgłosić.

Ale według Twojego rozumowania, Nowart będzie wiarygodny dopiero jak natrzaska co najmniej taką ilość postów jak Ty, a liczba zadowolonych Klientów przekroczy... no właśnie... ile?

Gratuluje podejścia i osobiście uważam, że ostro przegiąłeś pałę.

"Pozdrówka"
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ano nieporadnie.
    Porównaj sobie do Allegro. Tam też są dziesiątki i setki komentarzy i ich nikt w aż taką wątpliwość nie poddaje, bo nie ma tam licznika postów. Jest data rejestracji 'kupującego' i licznik komentarzy kupującego... ale kto na to patrzy?
    Nie ma tu nic z elementarnego rozsądku a zwykłe, niczym nieuzasadnione i bezpodstawne czepialstwo. Inaczej trolling.

Dziwne dlaczego zachęcanie do ostrozności i rowagi nazywasz
    "czepialstwem" ?

Wiem ile masz lat, poznaliśmy się na żywo i dlatego wiele Ci wybaczam... ale serio proszę - proszę o opanowanie, szczególnie w temacie niezbyt wyparzonego języka wobec forumowiczów.

A to dobre !!!
    Ja też wiem ile masz lat i nie robię Ci z tego zarzutu i również jestem gotów Ci wiele wybaczyć.
    A co do niewyparzonego języka, to chyba uwaga nie pod moim adresem, bo akurat zawsze dbam o poprawność i kulturę języka, co nie o każdym uczestniku naszego forum można powiedzieć. Wiele wypowiedzi roi się od elementarnych błędów ortograficznych, że juz o stylistycznych nie wspomnę.
    Mam nadziej, że przyznasz mi rację.
    Nb. nie sadzę, aby argument wieku był merytoryczny, czy też mógł świadczyć o kulturze, lub jej braku.
    Może raczej o tym drugim, jak sądzisz ?

To że to "tylko internet" nie zwalnia z zasad kultury i ogłady... której, gdy się zapędzisz, zaczyna Ci brakować, pewnie z racji braku cierpliwości i doświadczenia w tego typu formie komunikacji międzyludzkiej.

Myślę, że akurat zarzut o braku kultury i ogłady to lepiej skierował byś pod innym adresem, jako że ten towar bywa u nas deficytowy.

W skrócie - proszę o zakończenie tego tematu, żeby nie musiał ja go zakończyć.
    Łączę pozdrowienia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Chris_11 Zobacz posta
    Tylko, że Sprzedawca staje się bardziej wiarygodny dokonując kolejnych sprzedaży, bo jak inaczej może pokazać, że jest wiarygodny? A ten wątek powstał właśnie dlatego, żeby udowodnić, że Nowart jest godny zaufania i nie ma nic do ukrycia - możesz odebrać osobiście, możesz zapłacić przy odbiorze, możesz przetestować...
    Jak widzisz, liczba zadowolonych kupujących u Niego wciąż rośnie, co dla mnie było wystarczającą rekomendacją, żeby się do Nowarta zgłosić.

Ale według Twojego rozumowania, Nowart będzie wiarygodny dopiero jak natrzaska co najmniej taką ilość postów jak Ty, a liczba zadowolonych Klientów przekroczy... no właśnie... ile?

"Pozdrówka"

Oczywiście nie chodzi mi o "trzaskanie postów", bo to przecież i tak nic nie daje. Znam forum, na którym duża liczba postów upoważnia do zakupów ze zniżką, ale u nas tylko daje adnotację "mądrali" .
    Raczej śmieszną.

Ponieważ faktycznie jest dużo pozytywnych opinii o tym sprzedawcy, więc pewno jest godny zaufania, choć raczej niezbyt kulturalny.
    Gdyby zamiast zadymy i awantury, zadowoleni klienci po prostu zamieszczali kolejne opinie, to nie byłoby tego całego zamieszania.
    Pozdrówka

"Pozdrówka"

Oczywiście nie chodzi mi o "trzaskanie postów", bo to przecież i tak nic nie daje. Znam forum, na którym duża liczba postów upoważnia do zakupów ze zniżką, ale u nas tylko daje adnotację "mądrali" .
    Raczej śmieszną.

Ponieważ faktycznie jest dużo pozytywnych opinii o tym sprzedawcy, więc pewno jest godny zaufania, choć raczej niezbyt kulturalny.
    Gdyby zamiast zadymy i awantury, zadowoleni klienci po prostu zamieszczali kolejne opinie, to nie byłoby tego całego zamieszania.
    Pozdrówka

"Pozdrówka"

Raczej śmieszną.

Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 21-03-2008 o 11:11 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

choć raczej niezbyt kulturalny.
    A jak na Ciebie naskoczą bez jakiejkolwiek podstawy i powodu to się nie wkurzysz??

Pozdrówka
    Nie będę wskazywał strzałką, kto rozpoczął tą "zadymę i awanturę".
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Coś już napisał

Domyślnie

Przecież ludzie który u niego kupili ciągle je zamieszczają a to Ty zacząłeś tą "zadymę", nie miej więc pretensji do nikogo.

Domyślnie

Odbierałem u Artura osobiście 5D, na miejscu przetestowałem bez pośpiechu. Sprzedawca pierwszej klasy, mogę polecić z czystym sumieniem każdemu.
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Domyślnie

hmmm... tanio tak, ale czy szybko? w poniedziałek złożyłem zamówienie mailem, do dzisiaj nic nie doszło. Zadzwoniłem więc i dowiedziałem się, że nic nie było wysłane podobno mój mail nie dotarł lub został przeoczony z powodu dużej ilości zamówień. Wysłałem więc drugi i czekam. Zobaczymy...

Uzależniony

Domyślnie

Ale wydaje mi się, Arturze, że podczas naszej dzisiejszej rozmowy telefonicznej wszystko Tobie wyjaśniłem...? Po co więc pytasz o to tutaj?
    Niestety przy tak wielu wiadomościach nie wszystkie dochodzą. Dlatego czasem warto stracić te kilkadziesiąt groszy i zadzwonić zamiast czekać na maila, który może po prostu nie dotrzeć...
    Wczorajszy mail z zapytaniem i adresem dotarł co potwierdziłem Tobie podczas rozmowy. Formę dostarczenia sprzętu po świętach również Ci zaproponowałem...

Domyślnie

Spoko, nie mam żadnych pretensji, żeby nie było Po prostu taki mój fart, że zawsze coś zaginie. Mimo wszystko liczę na happy end. A napisałem tutaj, bo od jakiegoś czasu przeglądam to forum i natknąłem się na ten wątek.

Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów