Pokaż wyniki od 1 do 10 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ano nieporadnie.
    Porównaj sobie do Allegro. Tam też są dziesiątki i setki komentarzy i ich nikt w aż taką wątpliwość nie poddaje, bo nie ma tam licznika postów. Jest data rejestracji 'kupującego' i licznik komentarzy kupującego... ale kto na to patrzy?
    Nie ma tu nic z elementarnego rozsądku a zwykłe, niczym nieuzasadnione i bezpodstawne czepialstwo. Inaczej trolling.

Dziwne dlaczego zachęcanie do ostrozności i rowagi nazywasz
    "czepialstwem" ?

Wiem ile masz lat, poznaliśmy się na żywo i dlatego wiele Ci wybaczam... ale serio proszę - proszę o opanowanie, szczególnie w temacie niezbyt wyparzonego języka wobec forumowiczów.

A to dobre !!!
    Ja też wiem ile masz lat i nie robię Ci z tego zarzutu i również jestem gotów Ci wiele wybaczyć.
    A co do niewyparzonego języka, to chyba uwaga nie pod moim adresem, bo akurat zawsze dbam o poprawność i kulturę języka, co nie o każdym uczestniku naszego forum można powiedzieć. Wiele wypowiedzi roi się od elementarnych błędów ortograficznych, że juz o stylistycznych nie wspomnę.
    Mam nadziej, że przyznasz mi rację.
    Nb. nie sadzę, aby argument wieku był merytoryczny, czy też mógł świadczyć o kulturze, lub jej braku.
    Może raczej o tym drugim, jak sądzisz ?

To że to "tylko internet" nie zwalnia z zasad kultury i ogłady... której, gdy się zapędzisz, zaczyna Ci brakować, pewnie z racji braku cierpliwości i doświadczenia w tego typu formie komunikacji międzyludzkiej.

Myślę, że akurat zarzut o braku kultury i ogłady to lepiej skierował byś pod innym adresem, jako że ten towar bywa u nas deficytowy.

W skrócie - proszę o zakończenie tego tematu, żeby nie musiał ja go zakończyć.
    Łączę pozdrowienia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Chris_11 Zobacz posta
    Tylko, że Sprzedawca staje się bardziej wiarygodny dokonując kolejnych sprzedaży, bo jak inaczej może pokazać, że jest wiarygodny? A ten wątek powstał właśnie dlatego, żeby udowodnić, że Nowart jest godny zaufania i nie ma nic do ukrycia - możesz odebrać osobiście, możesz zapłacić przy odbiorze, możesz przetestować...
    Jak widzisz, liczba zadowolonych kupujących u Niego wciąż rośnie, co dla mnie było wystarczającą rekomendacją, żeby się do Nowarta zgłosić.

Ale według Twojego rozumowania, Nowart będzie wiarygodny dopiero jak natrzaska co najmniej taką ilość postów jak Ty, a liczba zadowolonych Klientów przekroczy... no właśnie... ile?

Gratuluje podejścia i osobiście uważam, że ostro przegiąłeś pałę.

"Pozdrówka"

Oczywiście nie chodzi mi o "trzaskanie postów", bo to przecież i tak nic nie daje. Znam forum, na którym duża liczba postów upoważnia do zakupów ze zniżką, ale u nas tylko daje adnotację "mądrali" .
    Raczej śmieszną.

Ponieważ faktycznie jest dużo pozytywnych opinii o tym sprzedawcy, więc pewno jest godny zaufania, choć raczej niezbyt kulturalny.
    Gdyby zamiast zadymy i awantury, zadowoleni klienci po prostu zamieszczali kolejne opinie, to nie byłoby tego całego zamieszania.
    Pozdrówka
    Tylko, że Sprzedawca staje się bardziej wiarygodny dokonując kolejnych sprzedaży, bo jak inaczej może pokazać, że jest wiarygodny? A ten wątek powstał właśnie dlatego, żeby udowodnić, że Nowart jest godny zaufania i nie ma nic do ukrycia - możesz odebrać osobiście, możesz zapłacić przy odbiorze, możesz przetestować...
    Jak widzisz, liczba zadowolonych kupujących u Niego wciąż rośnie, co dla mnie było wystarczającą rekomendacją, żeby się do Nowarta zgłosić.

Ale według Twojego rozumowania, Nowart będzie wiarygodny dopiero jak natrzaska co najmniej taką ilość postów jak Ty, a liczba zadowolonych Klientów przekroczy... no właśnie... ile?

"Pozdrówka"

Oczywiście nie chodzi mi o "trzaskanie postów", bo to przecież i tak nic nie daje. Znam forum, na którym duża liczba postów upoważnia do zakupów ze zniżką, ale u nas tylko daje adnotację "mądrali" .
    Raczej śmieszną.

Ponieważ faktycznie jest dużo pozytywnych opinii o tym sprzedawcy, więc pewno jest godny zaufania, choć raczej niezbyt kulturalny.
    Gdyby zamiast zadymy i awantury, zadowoleni klienci po prostu zamieszczali kolejne opinie, to nie byłoby tego całego zamieszania.
    Pozdrówka

"Pozdrówka"

Raczej śmieszną.

Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 21-03-2008 o 11:11 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów