Pokaż wyniki od 41 do 50 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    To po co tu wyskakujesz z takimi frazesami, podważając uczciwość, o ile nie wogóle istnienie powyższych forumowiczów?
    Coś tu chciałeś udowodnić? Masz w tym jakiś większy interes? Czy tylko chciałeś zaistnieć i podreperować swój - jakże ważny - licznik...?
    Wybacz ale żaden to fakt tylko Twoje "widzimisię". Wielu z powyższych kolegów i koleżanek miałem przyjemność poznać osobiście więc wiem cóż to za ludzie i co sobą prezentują. Wielu z nich jest tu dłużej od Ciebie i ma - skoro to dla Ciebie tak istotne - znacznie więcej postów.
    Poza tym przykrym i niesprawiedliwym jest ocenianie czyjejś wiarygodności i uczciwości po ilości naklepanych postów na forum, nie uważasz...? Ja ich mam trzydzieścikilka, Ty ponad dziesięciokrotnie więcej - no i czego to wg. Ciebie dowodzi...?

Starałem się jedynie przypomnieć, że zwykła rozwaga i rozsądek nakazują ostrożność jeśli chodzi o osoby mało znane, dopóki się ich nie pozna bliżej.
    Wszak to elementarz w przypadku transakcji online.

Jak na sprzedawcę, to nie jesteś ani zbyt uprzejmy, ani nazbyt kulturalny, co Ci z pewnością nie podniesie obrotów.
    Już samo to wystarczy, abym przestał myśleć o zakupach u Ciebie, choć przecież jeszcze kilka dni temu tego nie wykluczałem.

A bezczelna insynuacja typu "Masz w tym jakiś większy interes?" z pewnością całkowicie wyklucza Cię z grona inteligentnych i kulturalnych sprzedawców, i w ogóle z grona wartych uwagi uczestników forum CB.
    EOT
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Na podstawie opinii innych, tych które Ty coś tak nieporadnie próbujesz podważać .

Przecież napisałem tylko to, co w sposób oczywisty wynika z elementarnego rozsądku i ostrożności w przypadku transakcji zawieranych w sieci.
    Jeśli w Twoim mniemaniu nieporadnie, to żałuję. .

Mogę bez obaw powiedzieć mniej lub bardziej znajomym, że "u tego a tamtego sprzedającego wiele osób kupiło i są bardzo zadowoleni" (i nie ograniczam tej rekomendacji tylko do jednego sprzedawcy). Bez obaw, że moja reputacja czy wiarygodność zostaną u tych mniej lub bardziej znajomych nadszarpnięte polecaniem niesprawdzonego sprzedawcy .

Swoją drogą myślę, że byłoby lepiej, gdyby kierownictwo forum raczej nie angażowało się w takie sprawy.
    Nie sądzisz ?

Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 20-03-2008 o 22:45 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów