Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Drukarka SELPHY CP520 problem ze sterownikami !!

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie Drukarka SELPHY CP520 problem ze sterownikami !!

Witam

Kupiłem ostatnio na allegro drukarke termosublimacyjną Canon Selphy CP520. Drukarka wchodziła w skład zestawu z aparatem PowerShot A560 i tutaj pojawił sie problem. Nie dostałem orginalnej płytki ze sterownikami gdyz z pewnościa poszła razem z aparatem do innego klienta ( sprzedawca jak narazie się głowi skąd ją wytrzasnąć ale kiepsko mu to idzie ). W internecie za nic nie moge znaleść odpowiednich driver'ów - canon wogóle nie wymienia takiej drukarki jako swojego produktu . Mam pytanie czy któryś z forumowiczów nie ma takiej płytki ( może kupił cały zestaw ) albo nie wie skąd te sterowniki mozna sciągnąć ?? Błagam o ratunek gdyż korzystanie z DirectPrinta nie jest moim wymarzonym sposobem na drukowanie . Za ewentualną kopie odwdzięcze się z nawiązka

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Probowales 500 lub 510?

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

510 tak nie widzi tych sterów 500 nie ale obawiam się ze bedzie to samo

Dopiero zaczyna Awatar KrzysztofZ
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

daj maila to Ci wyślę (to jest 5,3 MB) - ja też brałem identyczny zestaw: czyli sama drukarka bez aparatu.

ewa92
    Guest

Domyślnie

Mam prośbę, mam ten sam problem co paweleverest. Proszę o przesłanie e-mailem sterownika.

telkomps
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysztofZ Zobacz posta
    daj maila to Ci wyślę (to jest 5,3 MB) - ja też brałem identyczny zestaw: czyli sama drukarka bez aparatu.
    Mam ten sam problem co paweleverest. Drukuje tylko z aparatu. Chciałbym róznież z kompa. Sterownika nigdzie nie mogę odszukać. Canon nie chce pomóc, a dystrubutor (FotoJoker) rozkłada ręce. Jeżeli jeszcze Ci sie nie znudziło to proszę o przesłanie e-mailem sterownika.
    Z góry dziękuje.

Dopiero zaczyna Awatar KrzysztofZ
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Fotojoker niech nie rozkłada rąk, bo sterowniki sie użytkownikowi należą. Towar ma być kompletny, bo za to ludzie płacą.

PS. Sterowniki wysłałem - pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez KrzysztofZ ; 04-03-2008 o 12:27

Domyślnie

Panowie tez potrzebowalbym sterowniki do tej cp520. Jesli moglbym sie usmiechnac bede bardzo wdzieczny za przeslanie mi ich na e-mail brac@tlen.pl

Qduaty
    Guest

Domyślnie

czy ja również mogłbym prosić o przesłanie tych sterowników na mail? Byłbym wdzięczny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów