EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Jezeli chodzi o ilosc zdjec zrobionych jednym zestawem akumulatorow, to przede wszystkim zalezy od jakosci (stanu) samych akumulatorow; od mocy blysku, ktora jest potrzebna do zrobienia zdjecia i od trybu w jakim pracuje lampa (manual czy E-TTL II). Do zdjec sportowych uzywam tylko manual i robie trzy razy wiecej zdjec niz z E-TTL II.
Dzieki adam_k za twoje spostrzezenia.
Coraz bardziej chodzi mi po glowie kupno Elinchrom D-Lite 4 (400Ws) plus jakies akcesoria. Na niemieckich forach mozna przeczytac duzo pochlebnych opini na temat tej lampy biorac pod uwage przedzial cenowy. A moze po prostu kupic uzywane markowe lampy???![]()
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 24-01-2008 o 11:47
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Spróbuj, tak jak koledzy wczesniej wspomnieli, na zwykłych paluszkach alkalicznych, mysle ze na takich można zrobić conajmniej 150 błysków...
Jak i na takich nie popracujesz to wtedy faktycznie możesz sie przejmowac czy lampa napewno jest ok...
A swoja drogą nawet google nie słyszało 3 tysiecznych duracell'ach...
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Duracell nie produkuje akumulatorków o takiej pojemności. Max 2650mAh
Kiedyś tu była stopka:-)