Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: tusze do CANON PIXMA

Mieszany widok

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Domyślnie tusze do CANON PIXMA

Witam

Potrzebuję dobrych /przetestowanych/ zamienników tuszy Typ: PGI-5BK + CLI-8BK + CLI-8C + CLI-8M + CLI-8Y
    zastosowanie mają w CANON PIXMA IP3300 IP4200 IP4300 IP5200 IP5300.

Użytkuję ip5300 gdzie jestem bardzo zadowolony, lecz postanowiłem przejść z oryginalnych tuszy na zamienniki. Jakich producentów polecacie ?

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Była mowa o tym. Polecane są Skyhorse np. takie:
    http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1346087

oszin
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Domyślnie Rozkodowany chip

Witam,
    zamontowałem zamienniki tuszy w drukarce ip4500. Po jakimś czasie pokazał sie komunikat żeby programowo wyłączyć wykrywanie poziomu tuszu. Po wykonaniu tej operacji można drukować ale czy jest możliwość ponownego włączenia w/w opcji? Jak np. zainstaluję oryginały Canona. Czy wtedy nowe chipy będą wskazywać poziom tuszu?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

raczej na pewno będą pokazywały. ja użyłem ostatnio niemalże najtańszych zamienników z allegro - bez problemów. nie ma zatykających sie głowic itd - drukuję często więc ma to na pewno też wpływ. fakt - nie drukuję prawie w ogóle fotek, ale to co drukowałem na zamiennikach było gites.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    raczej na pewno będą pokazywały. ja użyłem ostatnio niemalże najtańszych zamienników z allegro - bez problemów. nie ma zatykających sie głowic itd - drukuję często więc ma to na pewno też wpływ. fakt - nie drukuję prawie w ogóle fotek, ale to co drukowałem na zamiennikach było gites.
    Dzięki za info ale ja drukuję głównie fotki, a zamienniki jakie wsadziłem to LAMBDA.
    Dlatego zastanawiałem się czy przyciskiem na drukarce rozkodowałem tylko chipy czy pamięć drukarki.

Domyślnie

Od dnia zakupu czyli prawie rok stosuje atrament polecany przez agawę kupuje w 100 ml opakowaniach drukuje foty dla ludzi na papierze EPSONA i wszyscy są zadowoleni poszedł 5 zestaw tuszy i nie ma problemów pozdrawiam

Coś już napisał
    Miasto
    Chełm

Domyślnie

polecam zestawy do napełniania lub tusze w większych pojemnikach firmy InkTec.
    Tutaj cała oferta:
    http://www.inktec.pl/index.php?id=21

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

...stosuje atrament polecany przez agawę
    Czy można poprosić o jakieś szczegóły?

Domyślnie

Polecam tusze OCP na www.agawa.pl.

No i polecam reseter, który niedawno pojawił się na allegro. Działa rewelacyjnie jest mały i co najważniejsze DZIAŁA. Resetuje bez najmiejszego problemu, nie potrzebuje drukarki (reset trwa ok 3 sekund).
    ---
    8)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów