Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: 350D nagroda TIPA

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

To z mercedesem to do mnie slabo przemawia... Dla mnie ta marka i jej ostatnie modele to zlomy i ja uwielbiam stare graty na gaznikach

Ale zdjecia to wole jednak 20D robic jak zenkiem

Pozatym czy ja powiedzialem ze wszystko tansze od 350'tki to trupy na rynki 3 swiata? Wbrew pozorom 350'tka to tutaj margines... Podejzewam ze w Polsce lustra stanowia wiekszy procent wszystkiego jak na zachodzie (tym zgnilym i niedobrym co dolary leza na ulicach ).

Chodzi tylko o to ze wybor miedzy 350'tka a 20D to wybor samego body a nie ceny... Nie jest tak ze nie mozesz kupic 20D bo drogi... Wiekszosc ludzi predzej go tutaj nie kupi ze wzgledu na rozmiar jak na cene.
    ...

Coś już napisał
    Miasto
    polska

Domyślnie

Kuchatek- co do argumentu 'rozmiaru'...- to podzielam zdanie..:-)
    --niestety, wyłazi tu europejski zaścianek, bo >praktyczność< to ostatni motyw decyzji o kupnie sprzętu. - decyduje 'prestiż ceny' :-)))

-komentarz troche z przekory..

nie pisz więcej takich bzdur że 'tanie aparaty są dla debili' - bo mnie obrażasz..:-)
    możesz sobie tysiąc razy podbijać cokolwiek w ustawieniach- a jeśli Bozia poskąpiła Ci talentu - to i tak nic z tego 'nie wydusisz' - a kto inny zrobi obok 'druh'em' zdjęcie takie , że szczęka opadnie panu Salvesenovi w Tucson (Az)
    :-)
    Ostatnio edytowane przez catcherintherye ; 07-05-2005 o 23:55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Chodzi tylko o to ze wybor miedzy 350'tka a 20D to wybor samego body a nie ceny... Nie jest tak ze nie mozesz kupic 20D bo drogi... Wiekszosc ludzi predzej go tutaj nie kupi ze wzgledu na rozmiar jak na cene.
    1. 350-ka z gripem (konieczność) to i tak mniej kasy niż 20D - to w temacie rozmiaru
    2. I jeden i drugi są skierowane do innych nabywców i ja tutaj nie dostrzegam konfliktu. Ktoś kto miał lustro i troche sie nim pobawił nie kupi 350D tylko 20D.
    3.350D moim zdaniem jest łakomym kaskiem dla tych , którzy zaczynaja przygode z lustrami - relacja cena/możliwosci. Jednym słowem jest to doskonała zacheta dla tych, którym kompakty juz nie wystarczają....z czego skrzetnie skorzystałem. No i dotychczasowi uzytkownicy 300D -mozliwości +kobiety (rozmiary).
    Co by nie mowic Canon zrobil troche zamieszania na rynku, ale nie widze strat dla dotychczasowych uzytkowników.
    skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez catcherintherye
    (..)
    Ktoś w końcu musi ciachnąć to trollowanie - więc OK, ja będę tym złym . Zamykam.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów